loluch Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Może ktoś z was spotkał się, albo miał coś takiego: nipali się jeden kierunkowskaz a za to miga tylna lampa i nie działa stp, ani z hamulca ręcznego ani nożnego? Nadmieniam że żarówki są dobre :D - sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Najlepiej schemat 3d w łape i sprawdzac kostke połączeń, nawet Ci znalazłem :evil: http://republika.pl/arecki1113/mz12v.jpg Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 No jak Ci miga tylna lampa to masz zle podpiete kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dzięki i wszystko jasne :-D , kompa do motoru zabiorę albo motor do domu wstawię hi hi hi. A tak poważnie, coś takiego pojawiło mi się po wymianie uchwytu pod zegary (gleba :? ), zastanawiam się czy nie zsunął mi się jakiś kabel z zegara? [ Dopisane: 14 ]ale nic nie było grzebane wcześniej przy instalacji, tylko żarówkę w kierunku wyminiłem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi