belzebub Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 ciagle narzekamy ze nie da sie uszczelnic pompki w MZ i ciagle wali płynem.ostatnio mi zaczela tak zygac ze przy wiekszej V to juz mialem cale spodnie uje..... wpadlem na taki pomysl. zamiast oryginalnego uszczelnienia zalozylem samochodowy uszczelniacz od zaworow. tzn skoczylem do znajomego mechanika i pogrzebalem w czesciach - udalo mi sie znalezc taki ktory odpowiadal wielkoscia i zalozylem go . jak narazie ani kropelki.POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 simmering: 10x20x7 - czyni cuda, kosztuje 2 zeta. przed montazem wypolerowac tloczek na lustro. gwarancja: minimum sezon "suchego" jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svitak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja u siebie w Jawie mam przód od mz ale pompka od innego moto i spisuje sie super! niewiem niestety od jakiego ale moge zameilowac do poprzedniego własciciela i sie dowiedziec bo to on zakładał. Ewentualnie zrobie fotki i zapodam, moze bedziecie wiedzieli od czego to. Przy okazji zapytam czy jak jedziecie swoja mz po jakis nierównosciach to czy wam tez tak lataja klocki hamulcowe?? Troche mnie wkurza ten stukot. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 belzebub nie ty pierwszy wpadles jak skutecznie uszczelnic pompke;] 10x20x7 tloczek wypolerowac dziala 100% dozywotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi