p4v3u Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 czescmusze lakierek polozyc na blotnik i sie tak zastanawiam: ile warstw lakieru i GDZIE mam go kupic?jaki to ma byc lakier? Wiec moje pytanie: gdzie w wawie kupie lakier?i jaki powinien byc? potrzebuje na stary lakier polozyc, ale wyrownany papierkiem :evil: lakier bede nakladal pistoletem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 w sklepie z lakierami. najlepiej takim przy lakierni. tam przygotują potrzebną ilosc podkladu, lakieru itd. mozesz tez skoczyc do Biedronki :-D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4v3u Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 chodzi mi o konkretne adresy...zadnej lakierni nie znam :[ a Ty kupujesz w biedronce?a moze w lidlu? :> :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Tak jak napisał robak popytaj w lakierni. Ewentalnie bierz w łape panorame firm i szukaj dystrybutorów lakieru ew. lakierni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4v3u Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 a macei jakiies sprawdzone laikernie albo sklepy? podajcie mi chociaz jeden adres please :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 a Ty kupujesz w biedronce? a moze w lidlu? :> no jasne. zawsze można znalesc jakies ciekawe promocje 8) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 szczególnie w Lidlu, bo w Biedronce w przeciwieństwie do Lidla akcesorii motocyklowych nie sprzedają :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4v3u Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 tiaaa ostatnio widzialem "monitor lcd 19' za 940zl bnodjaze" Super OKazja :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi