siwypfk Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 jakie to ma osiągi??? przyspieszenie , vmax , i najwygodniejsza predkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrubo Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 na liczniku jest 130km/h jechałem nim 120km/h (ehh ale to juz było katowanie :ehz: ) ale przy dobrych warunkach wydaje mi sie ze zamkinie szuflade, przyspieszenie... nie mierzyłem ale jak na 150 ccm jest niezle, najwygodniejsza prędkość tak z 90 km/h jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Nie lepiej było sobie kupić np Hondę rebel używkę????Dostałbyś coś dobrego w tej cenie, a i Honda to rasowy japoniec, no i 250ccm pojemności to już lepiej :] Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi