Gość Badyl Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam wszystkich po raz pierwszy. Mam problem z moją ZZR600. Przez ostatni miesiąc stała nie jeżdzona w garażu. Dzisiaj wymieniłem świece i chciałem sprawdzić czy jeszcze pamiętam jak się tym jeździ, a tu dupa...Na jedynce i dwójce jest ok. Na trójce kręci się ładnie do około 7 tys. i koniec. Im wyższy bieg tym gożej. Jak przytrzymam dlużej odkręcony gaz to wkręca się wyżej, ale bardzo powoli, szarpiąc i przerywając. Wykręciłem te świece żeby sprawdzić czy może wygląd któreś bedzie odstawał od pozostałych, ale nie... Sprawdziłem kranik, pomkę paliwa i przekaźnik do niej i tu jest wszystko ok. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.pzdr.badyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Sprawdz filtr powietrza, w jakim jest stanie... może jest ostro zapchany. Na bank wskazuje, to na problemy z układem zasilania, więc bardzo możliwe, że będziesz potrzebowal czyszczenia gaźników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Badyl Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dałem rade......ale na 100% nie potrafie powiedzieć co było przyczyną.- rozebrałem i wczyściłem gaźniki - w międzyczasie zauważyłem że jak zatkam szmatą lewy wlot powietrza to jest oki. Jak dobrałem się do gaźników to sprawdziłem drożność wężyka który idzie z wlotów powietrza do gażnika z pominięciem filtra (taki grubości palca) i okazało sie że przy jednym wlocie ten wężyk spadł.W każdym razie maszyna jest znowu na chodzie.Dzieki za pomoc. pzdr.badyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikus Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 hmm ja tak mialem jak zapomnialem ssania wylaczyc :evil: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi