Ernest Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 z teg owszystkiego to szkoda tylko motorów bo tych debili nie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Ten na ostatnim filmiku to chyba tego nie przeżył? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Jak takie rzeczy ogladam, to sie nie dziwie, ze raczej wlno jezdze. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Aja mam dalej sieczke w głowie. Widziałem tyle wypadków nieszczęć i dalej mi odpija chociaz mój skuter jedize tylko 60km/h/ Mam nadzieje że głupota odejdzie i zawita rozsądek bo długo nie pożyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Mam nadzieje że głupota odejdzie i zawita rozsądek bo długo nie pożyje. Lepiej, chlopie, popracuj na ta glupota... A siwruj poza drogami publicznymi. Najlepij na specjalnych placach do manewrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Lepiej' date=' chlopie, popracuj na ta glupota... [/quote'] Co przez to rozumiesz? MAm ją ukrucić czy powiększać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 To zalezy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 A ja myślę że Haya z turbiną Pana Ghostridera wymiata wszystkie ZX12R!!! :twisted: No żartuje oczywiście...bo ZX12ka jest fajna ale nieco za extremalna jak dla mnie przynajmniej i do turystyki średnio sie nadaje!Natomiast Haya jest bardzo fajna i moje marzenie czyli FJRa zeszło na boczny tor, juz nie jest takie fajne....tylko ten wał jest extra!A kolo z dziurą w kolanie napewno był w szoku, duzo adrenaliny to mniejszy ból! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Wy tu gadacie o dziurze w kolanie a ja se dziś rozwalilem palca krojąc bulkę na kolację! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi