dr.kot Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Pytanie takie jak temat, ale chodzi mi raczej o jakies sklepy w ktorych mozna przymierzyc ciuchy, bo jest tego troche np. na allegro ale wszystko na odleglosc. Przymierzam sie do Suzuki Bandit 600 i chcialbym kupic jakies ciuszki pasujace do nakeda dla mnie idla dziewczyny. Jestem z okolic Katowic. Jesli znacie jakies fajne sklepy to prosze o pomoc. Dziekuje z góry. Narka Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zrob rajd po lumpeksach w okolicy, ja wyrwalem jednoczesciowy skorzany kombinezon w bdb stanie jak na mnie szyty za 30zl. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Jak Cię interesują spodenki to mam jedne na zbyciu. na zrost około 178 raczej na szczupłą osobe.Fotki moge wysłać na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zyclon - mi tez wyslij :evil:. [email protected] :(. Ps. szczupla tzn ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi