kilervirago Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 kogo pytam,ten inaczej mówi! jak uważacie do benzyny bezołowiowej lać dodatki czy nie ? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Przede wszystkim jak stara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 trochę lat już ma - 1982 rok.pzdr. 8) wkażdym razie jest starsza od wielu użytkowników tego forum :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja mam XJ 650 z 84, poprzednia była 82 i całyczas lałem do niej 95 bezołowiową, żadnych problemów z gniazdami-zaworami nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 kogo pytam,ten inaczej mówi! jak uważacie do benzyny bezołowiowej lać dodatki czy nie ? :? 95 plus uzdatniacz (buteleczka Castrola na 60L paliwa kosztuje 2,60 zł lejesz jedna podziałke na 10L) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Myśę że jak lałeś wcześniej uniwersalną, to lepiej kupić sobie dodatek potasowy (groszowa sprawa) i mieć święty spokój! Nie zaszkodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi