Conan123 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 WitamDo tej pory jeździłem Xj600 z '87 roku, tzn. pełne 1,5 sezonu. Ponieważ moto osiągneło pełnoletniość a km tez ma trochę, przyszedł czas na sprzęt tymczasowo docelowy (Yamaha miała być na rozbieg po długiej przerwie, 2 gleby były strzał z tyłu od kapelusznika itp.).Priorytety są nastepujące: GOLAS!!! - lubie blaszane motocykle,MOCNY - 100KM lub więcej - to dla mojego bezpieczeństwa ;) TRWAŁY - jeżdżę dużo, głównie po mieście4 GARY - jakoś polubiłem na Xj-cieNo i PIEKNY oczywiście (chociaż to rzecz gustu)Do wytrzymania w eksploatacji pod względem finansowym - serwisy, olej i takie tam, 8l/100km przeżyje (przy takzwanej normalnej jeździe :lol:)Moje typy: Yamaha FZS goła lub Fazer 600 lub 1000 - przywiązanie do marki po XJ-cie, Bandyta - raczej duży (1200), Triumph SpeedTiple - ładne to, ale czy wytrzymać finansowo można 15-20 kkm/sezon, Honda Hornet 600 czy 900, ostatni pomysł Honda X11 - niedawno smaczny widziałem.MT-01 musi trochę poczekać.Generalnie roczniki 2001 i wzwyż, planowana 3-4 letnia eksploatacja. Jaka jest Wasza opinia na temat ww modeli, jakie doświadczenia - prowadzenie, przyspieszenia, serwis itd.Będe wdzięczny za opinie, bo prawie spać ze zgryzoty nie mogę.PozdrowieniaPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ja bym brał Horneta 900 jak dla mnie cudo ale jesli szukasz yamahy i to mocnej to kup sobie XJR 1200SP/1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Bandit 1200 moto goden polecenia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Wpisz w googlach XJR 1300 i obadaj wyglad, jest super wg mnie i daje rade, moj ideal, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 eee, jeśli ja bym wybierał to wybrałbym albo horneta 900 albo Fazer1000, no fazer to bardzo fajny motocykl :P ,na twoim miejscu wziąłbym Yamaszke Fazer 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Eee tam.... bierz CB 1300 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 w ogóle nie uzasadniacie swoich wyborów, ja też mogę napisać kup to bo jest piękne albo tamto bo jest świetne, tylko że takie rady nie pomoga w podjęciu decyzji.... A co powiesz o Kawasaki Z750 , dostajesz 110 koni za 33 tys zł( z 2004r z salonu 29 tys!!) , chyba najlepszy współczynnik mocy do ceny, silniko od kawasaki Zx9r tylko o pojemności 750 cm3, nowoczesna stylistyka, wszedł w 2004r., mało popularny ( więc wyróżniałbyś się w tłumie;) ). Typowy miejski bojownik....... stosunkowo lekki.... Albo większy brat Z1000 ......... zawieszenie już ups-down, niby raptem 10 koni więcej ale podobno różnica jest dość wyraźna, w elastyczności etc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja proponuje Fazera 1000 moto ma ponad 140 KM silnik i hamulce od R1, prowadzi sie wysmienicie, serwis jego nie jest drogi. Nadaje sie do smigania na codzien jak i do dalekiej turystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi