JRK Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 A może Yamaha XJ 600 Diversion ? Jest spora, wygodna i ma dużo ładniejszą sylwetke niż enduro typu KLE. Kolega z Będzina ma lub miał taką w kolorze czarnym do sprzedania chyba w okolicach 10 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 ZZR600 ZZR600 ZZR600 ale... Kawasaki to padaki sa :D Yamaha RULEz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolobolek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Kawasaki to padaki czy to jest złośliwe stwierdzenie posiadacza yamahy czy ZZR jest mało wytrzymałe ?? co nawala najczęściej i czy ewentualna naprawa jest droga? przejżałem archiwum i musze powiedzieć' date=' że całkiem pozytywnie ten mały zygzak jest opisany. co prawda zmiana nastąpi od przyszłego sezonu ale już pazernie będę przeglądał ogłosznia i forum by zebrać jak najwiecej informacji dotyczących ZZR. mam jeszcze jedno pytanko: [b']czy ZZR 600 przypadkiem jest tak jak mój obecny sprzęt tylko jednosezonówką??[/b] czy nie lepiej było by kupić coś w granicy 1litra i zamontować jakiś kaganiec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 mam jeszcze jedno pytanko: czy ZZR 600 przypadkiem jest tak jak mój obecny sprzęt tylko jednosezonówką?? Jeżdże ZZR 600 od tego sezonu i muszę przyznać, że jeszcze go nie zakończyłem. Motor jest naprawdę udany. Pojemność 600 ale już 100 KM. I to w pół-turystyku, czyli prezentuje się naprawdę znakomicie. Nawet jazda w dwie osoby nie sprawia najmniejszego problemu. Tak więc gorąco polecam ten model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 witam :) ZZR600 powinien spełnić Twoje oczekiwania bo jest i mocny i wygodnypoleciłbym Ci też Thundercata lub Fazera(po 1999r.), tylko to już w cenie pow.10K zł.zresztą przy Twoim wzroście to prawie kożde moto 600/750 powinno pasować, nie zniechęcaj się przy pierwszym podejściu :) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 I na ZZR masz pozycje prawie wyprostowaną , nie bolą plery jak na sportach :-) ,i mocy ma dość :!: ,a te wiesniaki co mówią że to padaki niech podadzą jakąś statystyke awaryjności a nie pie..lą bez sensu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 dobry thundercat lub fazer to juz powyzej 10tys wiec do 10 tys. moze pomyslisz o Gsxf750 ma sportowy wyglad ,tani w utrzymaniu, dobre osiagi, wygodny, i za te pieniadze wmiare mlody rocznik i czesci pod dostatkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi