CAM3K Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Czy znacie może jakiś sklep internetowy w ktorym można kupić ten olej?U mnie w miescie bardzo ciezko go dostac. Pozdrawiam,CAM3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 poszukaj na http://www.sklep.larsson.com.pl/ tam jest duzo rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Olejów to tam maja dużo ale nic z Mobila. Może jeszcez znacie jakieś adresy? Pozdrawiam,CAM3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 A musi być mobil? :lol: Czemu np. nie Castrol 2T Racing Bike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Nie musi byc Mobil, a gdzie tego castrola moge dostac. To jest pelen syntetyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 A co sądzicie o oleju Motul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ja rozne opinie o nim slyszalem, ale chyba wiecej tych pozytywnych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 A co sądzicie o oleju Motul?mój brat na tym jeździ (takim zielonym synt. - Motul 600 2T),co o nim można powiedzieć?ma fajny kolor i zapach ;),moto się nie zatarło, więc git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi