aLLy Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 skoro jest to temat o oponach to dorzuce swoje pytanie.Mam zamowiona Aprilie RX 50. Nie wiem z jakimi bedzie oponami, kostka czy szosowki, wszystko sie okarze. Wiec powstaje pytanie: Jesli bedzie na kostkach to jak wyglada jej eksplautowanie na asfalcie ( mieszkam w krakowie wiec w wiekszosci bede poruszal sie po afalcie , po terenie rownierz). Jest moze taka opona posrednia? ze w teren nie jest zla i na asfalt? Co doradzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 skoro jest to temat o oponach to dorzuce swoje pytanie. Mam zamowiona Aprilie RX 50. Nie wiem z jakimi bedzie oponami, kostka czy szosowki, wszystko sie okarze. Wiec powstaje pytanie: Jesli bedzie na kostkach to jak wyglada jej eksplautowanie na asfalcie ( mieszkam w krakowie wiec w wiekszosci bede poruszal sie po afalcie , po terenie rownierz). Jest moze taka opona posrednia? ze w teren nie jest zla i na asfalt? Co doradzacie? http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=25076 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihaliniak.89 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 WIdze ze podzielone tu glosy. Ja mam mojego mietka c04 w zasadzie dopiero od marca, wiec roku nie ma. Sierpien, lipiec i wrzesien mialem bardzo intensywny na tej oponce i jak na razie trzyma sie zupełnie OK. Udalo mi sie ja kupic w dobrej cenie https://gmoto.pl/opona-mitas-c-04-12090-18,82311.html , dlatego wcale jej nie oszczedzam. W blotku radzi sobie dobrze, ale zastanawiam sie czy lepsza nie bedzie jednak jakas z grubsza kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi