MOC Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ciekawe co bedzie jak nie dosc ze sobie to jeszcze innym krzywde tym czyms zrobi ?? Ja osobiscie za motaniem nie jestem, ale jak juz ktos musi to zeby choc to z glowa i wszelakimi zasadami bezpieczenstwa robil . A wracajac do historii to wyglada jakby w madmaxie tym czyms assystowal.....:mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 A mnie się podoba ten sprzęt :!:Ja wiem, że to Junak, zabytek, że nie powinno się ciąć i przerabiać takich sprzętów. Jestem przeciwnikiem przerabiania weteranów. Ale to moto to wyraz ekspresji własciciela i przerobiony jest z sensem, całość idzie w jednym kierunku. Kiedyś też zrobię sobie coś takiego tyle, że na bazie Dniepra. Inna sprawa, to ciekaw jestem jak to się sprawuje, biorąc pod uwagę odkryte mechanizmy. No ale liczę się z tym, że właściciel przemyślał głęboko wszystkie rozwiązania. Ps. KubaMart - uspokój się proszę, bo w zasadzie to już zasłużyłeś na "punkta" i to nie jednego :!: :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 drogi michale masz cos na myli ?? czy sie moze pomyliles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 nie wiesz, ze wladza jest nieomylna...:mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 komuna minela chociaz w niej niezylem <no tylko raczkowalem> :)a poczucie trza miec drodzy towazysze :)nieche zadnych zadymek wiec temat uznajmy za zakonczony!a co do tego junaka to mi sie i tak podobapozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 drogi michale masz cos na myli ?? czy sie moze pomyliles ? Mam na myśli twój żałosny dorobek w tym temacie: wstyd wczoraj sloneczko za mocno mi na glowke psygzalo :oops: i browarek zaszkodzil :) ehheheh sorki za ten pokaleczony tekst ludzie !!!!!!!! wyluzujcie sie moze skrecika ???:) moge zalatwic :P:Dpozdro oczywiscie ;)zarcik :) i ja sie pod tym podpisuje !! pozdro ja wiem jak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 postawil FLASZKE ;) :P :P :P :P :P :-D więc zamiast podskakiwać i bredzić coś o komunie, powinieneś się raczej zreflekować i dać sobie spokój ze spamowaniem i nabijaniem głupich, nic nie wnoszacych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 o widze ze wladza sie wysilila i wyszukala moje cytaty ktore chyba swiadcza o rozsadnym poczuciu i luzie! a nie o jakims braku poczucia humoru i smiertelnej powagi!!nikogo nieobrazilem ani nieublizam ani tobie ani innym a moje wypowiedzi byly zartami!! a kto sie nieumi smiac temu bardzo wspolczuje.to tyle pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 spokoj mi tu dziewczyny....:mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 o widze ze wladza sie wysilila i wyszukala moje cytaty ktore chyba swiadcza o rozsadnym poczuciu i luzie! a nie o jakims braku poczucia humoru i smiertelnej powagi!!nikogo nieobrazilem ani nieublizam ani tobie ani innym a moje wypowiedzi byly zartami!! a kto sie nieumi smiac temu bardzo wspolczuje.to tyle pozdro! A gdzie masz tu poczucie humoru :?: W którym m-scu to niby jest śmieszne :?:Bo mnie się chce płakać jak takie pierdoły wyczytuje w działach tematycznych. Od humoru jest Humor. 2 razy prosiłem cię grzecznie o spokój, bo moim obowiązkiem jest utrzymywanie tu porządku. Chcesz się dalej stawiać no to sobie czas jakiś odpoczniesz. Narazie masz zakaz pisania tylko na weekend, bo nie lubię rozdawać tych ostrzeżeń. Robię to w ostateczności, kiedy naprawdę ktoś przegnie pałę jak to właśnie uczyniłeś :) Może ochłoniesz nieco i zaczniesz normalnie się zachowywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 no to krótko i na temat!! zachowanie PANA MICHAŁA pozostawiam bez komentarza!!a niech kazdy sam osadzi co wladza robi i niech przypadkiem niepodskakuje bo mozna dostac punkta.mam tylko nadzieje ze reszta administratorow jest bardziej wyluzowana.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 kolego Michał: czy ty aby nie za powazny? Cos ci na watrobie siadlo? Sorry, ale nie kumam... to forum motocyklistow czy starych dewotek?eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość worktech Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 No cóż jestem tu zupełna świerzynka w związku z tym przeglądam to forum i nie gadam za dużo by trochę Was poznać.(witam wszystkich).Ale jednak nie wytrzymałem!Jeżeli tak moderatorzy reagują na na niegroźne posty to chyba niemam tu czego szukać.Sam jestem współzałożycielem forum na którym moderują ludzie o połowę młodsi odemnie ale takiego przesadzania u nas niema.Pozdrawiam wszystkich i jak napisal poprzednik to nie jest forum dla starych bab więc trochę luzu by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 No cóż jestem tu zupełna świerzynka w związku z tym przeglądam to forum i nie gadam za dużo by trochę Was poznać.(witam wszystkich).Ale jednak nie wytrzymałem!Jeżeli tak moderatorzy reagują na na niegroźne posty to chyba niemam tu czego szukać.Sam jestem współzałożycielem forum na którym moderują ludzie o połowę młodsi odemnie ale takiego przesadzania u nas niema.Pozdrawiam wszystkich i jak napisal poprzednik to nie jest forum dla starych bab więc trochę luzu by się przydało. Może byś się tak najpierw przywitał z userami, a nie od razu wzięłeś się do krytyki w pierwszym poście. :D Nie jestem żadną władzą, tylko pilnuję tu porządku i chciałbym by posty były pisane w miarę na temat, a nie to co zaprezentował Kuba Mart. Jakbyś nie wiedział, jest to dział tematyczny i nie będę tolerował tu tego typu spamu. Od pieprzenia głupot jest "Przy piwie" Nie bardzo rozumiem po kiego grzmota odgrzewasz tematy sprzed 3 m-cy skoro oprócz jątrzenia nie masz w nim nic więcej do powiedzenia. :P :evil2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi