rafik Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 moze znacie jakies linki z filmikami z chopperami w roli główmejjakies zloty itpbo w archiwom nie znalazlem :D mam jedenwww.contrabandstunts.com Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 no własnie to jest bol bo mało tego sam szukam i niebardzo znajduje :( , moze masz cos jeszcze... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ja juz zrezygnowałem z szukania. :( Ale życzę powodzenia. Jak coś znajdziecie to chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 ja mam troche ale na dysku przypominam przydatna wyszukiwarke www.yahoo.com :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 www.chopperfilms.comNie miałam czasu przeglądnąć, ale chyba coś tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 mam kolejnyhttp://www.mcworx.com/jeff//videos/chopper.mpg - super ewolucje, nie tylko na scigach mozna szalec Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ;) :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi