Spec Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Mam pytanie bo mam okazje kupic przod od mz tylko neiwiem jak głowka ramy .Może ktos juz coś takiego robił albo wie jak prosze o pomoc . (Chcem to zrobic ze względu że w ogarze sa słabe amorki i do tego miałem wypadek i widelki wbily sie do środka .........) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 hehe, znam ten bol:) od 2 miesiecy koczuje na widelec od wsk/mz bo tez chce do ogara wladowac, tylko ze ja nie moge znalezc. slyszalem ze wchodzi bez zadnych wiekszych przerobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 ja w ogarku mialem amory przod i tyl od wsk :lol: ja przyspawalem sobie glowke ramy od wsk bo mialem ja z amorem. Fajnie to wygladalo, pamietam ze na tych amorkach na styk dostawalem do ziemii 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 A czy amortyzatory od simsona wejdą może bez problemu bo jednak takie amorki z mz troche by trzebabylo robić przy tym .... Albo od charta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 ponoc tez wchodza bez wiekszych klopotow. chart z rodziny rometa, wiec na bank pasuje i od simka tez. tylko w wiekszych motorach trzebva przerabiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 A czy amortyzatory od simsona wejdą może bez problemu bo jednak takie amorki z mz troche by trzebabylo robić przy tym .... Albo od charta ...JaWaK zakladal do Jawki przod od Simsona, popytaj go na priva jakby cos. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jak przód od MZ to nie zapomnij o oponie od Zetora Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jak przód od MZ to nie zapomnij o oponie od Zetora:lol:Greedo ma racje, MZ jest duzo ciezsza od Ogara i te amortyzatory beda za sztywne. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jak przód od MZ to nie zapomnij o oponie od ZetoraWkońcu jakiś sensowny post:mrgeen:(bez urazy Aster) boże ludzie przeciesz na oko widac że Mz jest sporo wyższa od ogara i napewno sa inne rozmiary głowki ramy w mz i w ogarze a może chcesz miec szpan w ogarze i tarcze mieć z przodu dajcie spokuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi