giemul Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Witam wszystkich Jestem motocyklistą starej szkoły z Zabrza.I zawierzyłem temu facetowi jak biker bikerowi.A on wykręcił mi wajche.Szukam kogoś kto może potwierdzić że Mirosław SIWEK ze Skawiny jeżdził Intruderem 700.Siedem lat temu wziął odemnie motocykl i zniknął.Mam do oddania w banku mase forsy przez tego gnoja.Zakładam mu sprawe w sądzie i szukam świadków.Wszystkich, którzy coś wiedzą o tym typku i o tym gdzie sie podziewa proszę o kontakt. (jeżeli to czytasz Mireczku,to mam dla ciebie pozdrowienia od bikerow z zabrza,niemogą sie już doczekać spotkania z tobą) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Siedem lat temu i teraz go dopiero szukasz???.Napisz jakieś szczegóły i najważniejsze dlaczego obcej osobie dałeś moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giemul Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nie dopiero!cały czas szukał go bank.Dopiero teraz doczepili sie do mnie, bo koleś walił w chu.... cały czas! Teraz ja zakładam mu sprawe w sądzie i dlatego szukam świadków. ps.Właśnie sie dowiedziałem że spalony motor znalazła policja w Skawinie (nic tylko zaj........ć gnoja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witaj Ja jestem ze Skawiny ale o sprawie nie słyszałem. Ale bardzo często widze w Tyńcu (las obok skawiny) spalone wraki samochodów itd... Działa u nas po prostu jakaś mafia. Gdybym coś wiecej wiedział to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi