TwisterZG Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 w polsce jest wiele zrodeł.tak jak napisał Enduroboj www.mieloch.pl , www.allegro.pl , www.ebay.de <-- tutaj powinno cos byc. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 tak ale gdzie ja kupie taki zestaw tuningowy w polsce podajcie mi linka gdzie moge lupicW sklepie. Ja w kazdym serwisie motocyklowym w jakim bylem widzialem zestawy. Jak bys chcial to u mnie jest za 320zł . Wal na PW albo GG to moge Ci wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Możesz zdjąć narazie samą końcówke wydechu !!!! Ona też sporo tłumi, wiem z własnego doświadczenia, moto lepiej się wkręca itp. Ale przedewszystkim polecam zainwestować w zestaw tuningowy na 70ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 A moje Debi Senda Sr 50 jedzie bez niczego 90km/h-ja tak przynajmniej śmigałem(a powyżej 90km/h to trzeba długo bujać żeby więcej jechała-ja niemam gdzie-koniec drogi:D Pozdro Ale zbieram kase żeby moto troszke wzmocnić:) I mam pytanko srki że troszke odbiega od tematu:D Czy da się z mego moto zrobić tak żebym ja jak naciskał gaz żeby koło się przednie podnosiło?? -Tylko prosze mnie nie zjechać;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 to ty masz gaz na guzik?! :lol: 70cm, tłumik,gaznik +regulacja.wywal niepotrzebne rzeczy.przesun sie do tyłu i nie naciskaj gazu tylko krec manetka. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 nie naciskaj gazu tylko krec manetka Nierozumiem tego sformuowania:D Jak kręcę manetką to gaz reguluje więc jak mam nie naciskac gazu i kręcić manetką?? Gaz mam normalnie w manece(prawym ręku<lol>) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 A moje Debi Senda Sr 50 jedzie bez niczego 90km/h-ja tak przynajmniej śmigałem(a powyżej 90km/h to trzeba długo bujać żeby więcej jechała-ja niemam gdzie-koniec drogi:D Pozdro Ale zbieram kase żeby moto troszke wzmocnić I mam pytanko srki że troszke odbiega od tematu:D Czy da się z mego moto zrobić tak żebym ja jak naciskał gaz żeby koło się przednie podnosiło?? -Tylko prosze mnie nie zjechaćA moja TS'ka chodziła z gazu na koło :lol: i z 70cc na orginalnych przełozeniem vmax=ok 110km/h . Jak sie postarasz i dobrze szarpniesz to pojdzie Ci z jedynki z gazu a jak nie to strzel ze sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 A moja TS'ka chodziła z gazu na koło :lol: i z 70cc na orginalnych przełozeniem vmax=ok 110km/h . Jak sie postarasz i dobrze szarpniesz to pojdzie Ci z jedynki z gazu a jak nie to strzel ze sprzęgła A czy takie strzelanie z sprzęgła nie jest szkodliwe dla moto?? Sprzęgło się niszczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 A moja TS'ka chodziła z gazu na koło :lol: i z 70cc na orginalnych przełozeniem vmax=ok 110km/h . Jak sie postarasz i dobrze szarpniesz to pojdzie Ci z jedynki z gazu a jak nie to strzel ze sprzęgła A czy takie strzelanie z sprzęgła nie jest szkodliwe dla moto?? Sprzęgło się niszczy?? No jasne ze jest LOLu Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi