Aster Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Z calego posta zrozumialem na pewno ze masz brata. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 sorki ale chodzi mi o ten glowny walek w silniku co przykreca sie do niego zebatke tyle chyba rozumiesz :P jestem tu nowy jak zauwazyles dzis rano zalozylem sobie konto ;) i wracajac do tamtego to w srodku silnika ten walek tarla poprostu nieszlo go ruszyc jak zebatke sie przykrecilo to jeszcze ale to i tak za mocno ona powinna dac sie obrucic jednym palcem oczy wicie na luzie ja nie mowi o tym jak jest wlaczony ktorys bieg teraz rozumiesz :> mam nadziej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 wracając do tematu możesz także pogrzebać przy sprzęglepoluzować je. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 wracając do tematu możesz także pogrzebać przy sprzęglepoluzować je. :( :evil: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 wracając do tematu możesz także pogrzebać przy sprzęglepoluzować je. hheheeh lol :-D :-D :-D a co to ma wspulnego ze spadkiem mocy na 3 biegu No wiesz kolega olej ( on sie zna) tez tak zrobił :evil: :roll: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 No buraku że sie ślizga i nie tylko na 3 jest słaby tylko też na innych biegach , przynajmniej ja tak miałem w simsonku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 No buraku że sie ślizga i nie tylko na 3 jest słaby tylko też na innych biegach , przynajmniej ja tak miałem w simsonku. Buraka szukaj u siebie na chacie :-x i nie z takimi tekstami tutaj , a jak by się szprzęgło ślizgało to by wył a nie , brakowało mu mocy i jawka to nie simson , jak niewiesz to nie pisz :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi