bili Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Mam problem z jawką.1. Kiedy jade na jedynce i dam manetke na full jest ok ( wysokie obroty), na dwojce jest gorzej ( srednie obroty) no a na trojce to wogule, dam manetke na full a tu nie chce wejsc na obroty. PS. Nie wiem kiedy odpisze ( jestem w kafei, nie mam neta z powodu przeprowadzki) Pozdr. BILI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Brak mocy. Jezeli to jest ten sam silnik który sie zatarł a potem go rozruszałeś nie dokonując żadnej naprawy to mnie to wcale nie dziwi.Silnik-padlina po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Czeka Cie regulacja blaszki na iglicy :? Z tym zawsze byl kwas :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 BUhahaha a nie powiesz ze jezdzisz caly czas na tym tloku i cylindrze co sie zatarl??? BO jak tak to nie wiem po jaka cholere ten temat zalozyles. Ewidentnie brak kompresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Eh.. rozebralem silnik ( pokrywe tam gdzie przerywacz i magneto) i zdiolem glowice. I co sie okazalo??!! Tlok jest w super stanie 8O prawie zadnego nagaru, zadnych rys w cylindrze po poprostu rewelacja!! No ale gorzej bylo z magneto i cewkami. Jak odkręcilem pokrywe ( tą malą na 3 śróbki) pierwsze co zobaczylem to wiury metalu, jak by cos zdzieralojakis metal. Okazalo sie ze to magneto jest cale zryte bo cewka miala 1 śrube slabo wkręconą i tarla o magneto hamują je. No i przerywacz, przerwa chyba z 1 cm 8O ( zaloze nowy). Powinno byc juz dobrze ;) Pozdr. BILI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 tak w ogole to ty czasem zagladales do tej swojej maszyny czy tylko jezdziles???;) oby ci sie nie uszkodzila pradnica, zapewne starło się magneto... mialem podobnie ale z powodu pekniecia pradnicy- kupilem nowa(uzywke) i smiga jak trza:P [ Dodano: 15-06-2005, 08:53 ]ps. twoj temat baaaardzo odzwierciedla bierzaca sytuacje :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi