bohen Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 SIEMAOstatnio zauważyłem że chlapie mi benzyną u wejścia kolanka do cylindra . Kolanko jest dokręcone mocno tą śrubą ale i tak chlapuie z tamtąd paliwem wiec wszystko naokoło jest zachlapane.Dodam że co pewien czas ta śruba sie poluzowuje. Może ma tam byc jakaś uszczelka czy coś? Jesli nie to macie może na to jakieś patenty, żeby to uszczelnić?pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 masz za dużo benzyny w karburatorze.sprawdź refluktancję kolanka.uszczelnić można gumą arabską. nie jestem dzisiaj poważny... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Jak skułujesz sobie troche sznurka azbestowego to tez mozesz sobie tym pomoc. Nie wiem co za moto masz ale np ETZ250 jest metalowa podkladka. Co do odkreacania sie to np w ETZ to normalne nawet w instrukcji jest napisane ze co jakis czas trzeba to kontrolowac. Pozdro Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Sprawdz czy masz przykrecony tłumik w 2 miejscach, przy karterze szczególnie. Miałem ten sam problem ale to dlatego ze odkreciła mi sie sruba mocujaca obejme tłumika do kartera. Aha, jesli to nie ETZ to nie wiem :] Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 właśnie, głupi nie napisałem jakie mam moto ;) a mam ETZ 250 ale do rzeczy dzieki za porady i zrobie tak jak mówicie, a z tym paliwem to pewnie racja bo ostatnio podniosiłem iglicepozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi