Marlew Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Reszta to juz TOP SECRET :D+ ps. bym był wdzieczny za jakas mała relacje z reszty imprezy - ale to juz na prv Najbardziej TOP SECRET jest dla mnie w jaki sposób R6 trafiła o tej 3 rano z Arco do Very, niby tylko 500m ale prawde mówiąc żaden z Was nie byl w stanie jej nawet prowadzić... :-D :-D :-D a o 5 stała już na parkingu pod verą i to w całości... przeważnie - mocowanie amorka się nie liczy :PPablo lepiej napisz jak tam sobotnia popołudniowa traska - bo ja do końca Ci nie wierzę że gdzieś dojechałeś bo wyglądałeś jakbyś po 30 km miał zamiar przekimać się w rowie... Ale zabawa były przednia - tylko jakos wszystkich dziwnie wczoraj bolało miejsce gdzie kończy się lewa noga..., no i w sobote jakis taki nieprzytomny byłem... może nie jak Pablo ale ...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Marelw- jak dogorywałem u Ciebie na leżaczku w ogrodzie to myslalem ze juz nigdzie nie pojade mialem nawet trudności z dotarciem do WC :D - ale pęd zimnego powietrza mnie otrzeźwił na tyle ze mogłem nieźle zapierd..alac - trasa na Gdańsk rewelacja ładne równe proste dawałem ile fabryka pozwoliła i sam nie wiem kiedy znalalzlem sie na mazurach - po kilku piwkach wróciłem do formy - imprezka była rewelacyjna -pominę szczegóły bo dzieci tez tu zagladaja :P- wszyscy dziwili sie ze chcialo mi sie tak daleko jechac - duzo nie brakowało i dostał bym nagrode za najdłuzsza trase- ale dostała ją amazonka ktora przyjezdza tam co roku - nie przewidzieli ze ja przyjade i nagroda był sztuczny penis wibrator wiec odpuściłem udowodnianie ze jednak moja trasa była znacznie dłuzsza . Najgorsza była droga poworotna - kac dał sie we znaki a do domu było grubo ponad 400 km - ale coz mały trening przed Bługaria sie przydał ponad 1000 km w 2 dni na totalnym kacu - to nas czeka w bługari :) A jak R6 znalazla sie na parkingu to sam nie wiem , to ze była w 1 kawałku to juz wogole cud - pamietam tylko palenie laka przed Arco a potem to juz czarna dziura w polskiej kinematografi - obudzilem sie w hotelu Jak nas zaprosza za rok to bedzie powtórka z rozrywki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ... nagroda był sztuczny penis wibrator wiec odpuściłem udowodnianie ze jednak moja trasa była znacznie dłuzsza .... Ja bym nie odpuścił... przy tym trybie życia za 20 lat jeszcze by Ci się przydał...:D:):P:):):):):):) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Był to niegdysiejszy jeździec Dzikiej Świni. Myślałem, że niemożność ruszenia kołem w miejscu spowodowana była wieczorną porą i może lekko "zmęczoną" głową, jednak to każąca braterska ręka. Kto by pomyślał, że można być tak posłusznym Nie moja laska to jej nie pieszczę nie mój grat to go nie katuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 A reszty to już może nie będę zdradzać he he he Czyli pikanteria w calej krasie,najwazniejsze ze wokol ciebie sa ludzie gdzie jest dobry nastroj,wtedy wszystko sie udaje...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Oj działo się Polly, działo :P Zabawa była przednia, ale w sobote na egzaminach było ciężko :D Będziesz na zlocie we Wrześni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Będziesz na zlocie we WrześniNie wiem kiedy jest a poza tym otwieram biznes i trudno mi stwierdzic jak i co,rozumiem ze ty bedziesz???napisz mi kiedy moze sie urwe mam blisko..to wymienimy telef ale potem na pw.,,,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 24-26.06.2005 Września a reszta http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=27112 a dalej to już priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi