Komarrider Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Witam.Mam pytanie jaki jest moment dociągnięcia szpilek w Hondzie CM400t lub CB 400N bo to te same silniki chyba.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 precyzuj posta tak, by było wiadomo o co chodzi. Pewnie masz na myśli głwicę, ale po kiego grzyba mamy się domyślać ??? 30 NM (najpierw 15) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 aha nio dzięki a następnym razem się postaram bardziej sprecyzować, a jeszcze jedno pytanie szukałem w sieci informacji na temat mojej Hondy ale mało znalazłem, czy są jakieś w internecie serwisówki schematy silników itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ja mam jakies dane serwisowe do takiej Hondy. Odezwij sie na PW jakbys nie znalazl na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi