Śliwa Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 czy ktos sie wybiera w tym roku i ma moze jakies info op biletach itphttp://forum.motocyklistow.pl/BRNO-2006-t42947.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 byłem, zobaczyłem, wróciłem i przeżyłem... :clap: :) Szkoda, ze się nie zgadaliśmy na miejscu ale może za rok zorganizujemy się większa grupą. Był mega wypasss :) :clap: :) :clap: Ja chcę jeszcze :) Szacun dla Wrocławsko Jeleniogórskiej ekipy :) :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Grupa Krakow rowniez wrocila wczoaj szczesliwie...Moto GP miazdzy, upalanie silnikow na Campie the best :) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi