Gość Occult Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 uuuu, Widzę, że niezła ekipa się zbiera. :mrgreen: :D No dobra, To jakie bilety kupujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Bry, Ja tez na motongu. Tyle ze jeszcze nie wiem dokladnie jak. Planuje to polaczyc z jakas traska i nie wiem czy Brno bedzie na poczatku czy na koncu. Jak juz bede mial pojecie o wlasnych funduszach i planach, to dam znac - moze ktos bedzie chetny na ciut dluzsza traske :D Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 WitamW tamtym roku byłem pierwszy raz i było ekstra, teraz tez jadę na cały weekend. Trasa Gorzów - Zielona G. - Lubin -Kąty Wroc. granica i Brno Pozdro. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 cze Dzikijedziesz sam czy jakąś wiekszą grupą? jak sam to można sie umówić w jakimś miejscu i ruszyć razem gdzie przekraczasz granicę z PEPIKAMI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Nie wiem czy jest sens jechac na cały weekend (piątek-niedziela).W razie czego myślę o wyprawie na sam wyścig. Np wyjazd o 4-5 rano' date=' wyścig o 14.00 i powrót do domu, a jak nie damy rady to jakis tani motel i powrót w poniedziałek.[/quote'] Piotrek, przesadzasz. Jedziemy w piątek z rana, oglądamy sobotnie eliminacje i w niedzielę wracamy. Na moto. W domu dostałem już przepustkę, tylko muszę kupić bilet! No Maniek i ten plan mi sie podoba - jade z wami :D ale proponuje pole namiotowe a nie jakis motel na zadupiu - z tego co syszalem na polu panuje niepowtarzalna motocyklowa impreza -zreszta obgadamy wszystko jutro na imprezce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 ale proponuje pole namiotowe a nie jakis motel na zadupiuJasne że tylko pole namiotowe wchodzi w rachubę będzie super klimacikco z tymi biletami kupujemy na jeden sektor czy jak :D Dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 cze Dzikijedziesz sam czy jakąś wiekszą grupą? jak sam to można sie umówić w jakimś miejscu i ruszyć razem gdzie przekraczasz granicę z PEPIKAMI? Granicę przekraczam w Międzylesiu - bynajmniej tak jechaliśmy w tamtym roku , wówczas leciałem z ekipą z Gorzowa a teraz nie wiem chyba znowu sie do nich dołączę jak będal lecieć albo jadę z jeszecze jednym moto z moich stron i wtedy ruszymy tylko dwaj - mozna sie gdzieś umówić i dołączysz. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 ok Dziki zobaczę czy nie będzie jakiejś ekipy tu bliżej w razie czego spotkamy się gdzieś na trasie a daj znać czy masz już biletnarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Na innym forum Mick(z Fast Bike)napisał coś takiego Informacja prasowa Grandys Duo: W dniach 01-06-2005 do 21-08-2005 ,w sieci sprzedaży GRANDys duo, będzie prowadzona promocyjna sprzedaż zestawów napędowych lub ich części - firmy AFAM oraz klocków hamulcowych - firmy CARBONE LORRAINE. Każdy zakup powyżej 500,- zl , będzie premiowany bezpłatną weekendową wejściówką ( wartości 42 euro ) na Grand Prix Brno w dniach 26-28/08/2005 . szczegółowe informacje i wykaz punktów sprzedażyFirma GRANDys duowww.grandysduo.com.pl jeżeli ktoś zamierza zmieniać te elementy to może być ciekawa oferta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 ok Dziki zobaczę czy nie będzie jakiejś ekipy tu bliżej w razie czego spotkamy się gdzieś na trasie a daj znać czy masz już biletnarka Bilet kupuje na miejscu, z tym nie ma problemu (raczej, w tamtym roku by nie było) a mozna się zgadać co do wyjazdu na kilka dni przed. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ok ja kupię u nas a co do wyjazdu to jeszcze się zgadamynarka [ Dopisane: 20-06-2005, 19:59 ]dobra chopy bileciki już mam teraz jakby ktoś mógł dać znać na temat jakiegoś noclegu ile kosztuje pole namiotowe albo jakieś kwatery od nas jedzie 3 kolesi także będzie ciekawie :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 halo halo, temat spadł na jakieś dalsze miejsce... jak wygląda sytuacja? Jesteście już poumawiani? Teeż chciałbym pojechać, dla mnie pole namiotowe ok. Tylko czy kupować bilet w Polsce czy poczekać i kupić na miejscu???? pozdro z wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi27 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 jezeli chodzi o nocleg i zaparkowanie maszyny to sprawa wyglada nastepujaco,niedaleko toru jest pole namiotowe(CAMP START),kasuja za wjazd kazdej maszyny,za namiot(oczywiscie gadasz ze nia masz namiotu )za osobe i za 3 dni pobytu ,jezeli bedziesz 2 dni to oddaja ci roznice za jeden dzien,max to 200 zl za 3 dni pobytu na polu,wjezdzasz na pole rozstawiasz namiot stawiasz maszynke kolo niego i to wszytsko,jezeli chodzi o rzeczy pozostawione na miejscu jak kas i ubrania itp,to spoko nic ci nie zginie jest tam policja i super organizacja i super ludzie nik nikomu nic nie kradnie,. Sa tez hotele ale sa cholernie drogie,akurat na ten weeknd ceny dziwgaja o 100% a poza tym w hotelu nie ma tego klimatu ca na polu-tutaj jest zabawa przez caly czas tak ze nie ma czasu sie wyspac:D. Jezeli ktos chce przyjechac w sobote to raczej niech przyjedzie do poludnia bo potem moze byc ciezko z miejscem,w tamtym roku juz popoludniu w sobote nie bylo miejsca.Ja jade w piatek rano i na miejscu jestem po poludniu wtdey jescze jest w miare malo ludzi i mozna sobie dobre miejsce wybrac(wyjezdzam do domu w poniedzialek rano bo w niedziele po wyscigu jada wszyscy i jest straszny tlok a poza tym po calym dniu na torze w tym upale jestem wykonczony). Jezeli chodzi o bilety to w kasach na torze powinny byc w sobote na 90% a jak ktos przyjedzie w piatek to na 100% dostanie bilet. Niedaleko od pola jest tez sklep otwary caly weekend(chyba juz nie pamietam w jaki dzien tam jezdzilismy bo zawsze bylem lekko wstawiony juz haha:P) Ceny w sklepach sa porownywalne do naszych w sumie na jedna osobe na caly weekend zeby sie super zabawic wraz z biletem wystarczy 400zł Dobra to chyba tyle zanudzania jezeli cos jeszcze to dajcie znac powiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Bry, No odnowie troche temat, bo sie dziwna cisza zrobila.... Jedzie ktos z Wawy? Ja planuje ruszac 26.08 rano coby na popoludnie zajechac. Tempo wlasciwe dla GSa z 2 osobami i bagazem. Mysle ze jechac w kupie jest razniej, wiec zapraszam :) POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 czy ktos sie wybiera w tym roku i ma moze jakies info op biletach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi