Skocz do zawartości

Stacyjka do ts-ki

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
hmmm ja tez mam suzuki ts.:D a nie myslałes o zamontowaniu stacyjki z jakiego samochodu

Na wstępie witam kolejnego posiadacza tski na tym forum :lol:

Nie zgadzam się z tobą co do tego pomysłu . Wież jaką średnicę na stacyjka w ts? Coś ok. 1.5-2.5cm a więc jest drobna różnica między samochodową:) Myślałem o wsadzeniu stacyjki z malara ale w porównaniu do teeskowatej to to to jest prawdziwy potwór :lol:

Cytat
bo cos mi sie wydaje ze wiejdzie bo stacyjka w ts-kach sa takie okragłe..sprubuj pokombinij :flesje:

a jakie mogą być inne niż okrągłe...

Cytat
Na wstępie witam kolejnego posiadacza tski na tym forum

Nie zgadzam się z tobą co do tego pomysłu . Wież jaką średnicę na stacyjka w ts? Coś ok. 1.5-2.5cm a więc jest drobna różnica między samochodową Myślałem o wsadzeniu stacyjki z malara ale w porównaniu do teeskowatej to to to jest prawdziwy potwór

W starej TS mialem od jakiegos samochodu stacyjke albo jaki zamek :D . Ja bym sie bardziej martwil podlaczeniem

Cytat
Ja bym sie bardziej martwil podlaczeniem

Dokładnie!

Stacyjke możesz wsadzić od jakiegoś malacza, leopolda, albo z motocykli typu WSK, MZ itp. Jednak później będziesz musiał ja jakoś podłączyć ;)

Stes witaj na forum :)

stachu napisał:
dzieki za powitanie he...podłonczenie to mały problem najwarzniejsze zeby pasowała srednica...

TAk tylko w jednej stacyjce masz 2 wtyki w drugiej 4 a w trzeciej 6 ;)

Staraj sie robic mniej bledow bo sie ciezko czyta

enduroguy napisał:
TAk tylko w jednej stacyjce masz 2 wtyki w drugiej 4 a w trzeciej 6  

Staraj sie robic mniej bledow bo sie ciezko czyta

Wystarczy wziąć miernik elektroniczny i sprawdzić przejścia na przewodach. Sprawdzasz przy pozycji on i off, wtedy będziesz wiedział który przewód gdzie podłączyć. Jak nie masz miernika może być bateryjka i żaróweczka.

Ja miałem kiedyś u siebie stacyjkę z centralki alarmowej ale miała tylko 2 wejścia więc była podłączona tak że odcinała tylko obwód elektryczny, czyli kierunki, sygnał, kontrolke luzu. Nie odcinała niestety zapłonu i każdy mógł podejść i odpalić moto beż kluczyków, teraz wymieniłem na orginał za używkę dałem coś ok 150 zł. nie pamiętam.

EnduroBoy napisał:
Tak tak Kubuniu. Zobaczymy kto będzie pierwszy  

A myślicie że będzie pasowała ??  

Thx za wszystkie odp

Ja juz zalatwilem ze jak pasuje to bedzie moja, takze szukaj dalej :) (ewentualnie jak srednica bedzie zla to mozesz kupic ;) ). Napisze Ci na GG wymiary jakby nie pasowala do mnie