piotr123 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witajcie.Do użytkowników Marauderów.Jakie średnie spalanie ma ten model?Katalogi podaja bardzo rózne wartości i dlatego chciałbym dowiedzieć się jak to wyglada w rzeczywistości.pozdrawiam-Piotr szukajacy sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 W zależności jak będziesz traktował manetkę takie będziesz miał zużcie paliwka. Przy delikatnej jeżdzie ok. 90km/h powinieneś zamykać się w 5l/100km i poniżej, a jak zaczniesz wojować to 7 Ci nie starczy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajo79 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 do tej pory zawsze ok. 5l/100 km. i nieważne jaki miałem styl jazdy. nawet jak jechaliśmy na wakacje z totalnie załadowaną maszyną to spalał 5-tke. ale teraz coś mi sie z gaźnikami poknociło i spala jakby więcej... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Mój Marauderek spala od 5 do 7 litrów.Jeśli chodzi o dolną granicę spalania to myślę o jeździe z prędkoscią ok 90km/hOgólnie nie pali dużo :D mankamentem jest niestety mała pojemność baku 10l + 3l rezerwy :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi