PGR Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Jesli chodzi o sam zegar to można go dostac w louisie o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 w virazce często zdaża sie że elektromagnetyczny przełącznik ze stanu"on" na rezerwe znajduje się na spowniej części dolnego zbiornika paliwa w okolicy tylnego wachacza i koła i jest narażony na chlapanie w czasie deszczu wody na obódowe którą YAMAHA spartoliła niezałożyła tam uszczelki ,woda i błato dostaje się do środka,korodują metalowe elementy wewnątrz mechanizmu przełanczającego skutecznie uniruchamiając użądzenie i nistety trzeba zdemontować dolny zbiornik paliwa,odkręcić to urządenie rozmontować wyczyścić natłuścić i złożyć na jakąś uszczelke lub sylikon aby woda niemogła być wbijana przez tylne koło.Wiem bo miałem ten problem robiłem to i teraz jest ok.Jeśli ktoś chce mogę mu to naprawic bo sporo tam jest przy tym roboty,506436737 edek Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 I tak sie kręci biznes :!: :evil: Brawo edzio porada jak najbradziej na miejscu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam. Jak już jestem to dodam swoje 3gr. Miałem problem z rezerwą w Virago 535 - to znaczy nie miałem jej. Problem okazał się powaźny. skończyło się wyjmowaniem zbirnika paliwa. Tego dolnego oczywiście. Uszkodzony był (zardzewiały) elektromechanizm włączający, ale też wypadła rurka dystansowa odzielająca ilość paliwa. Najgorsze było wyjąć ją ze zbiornika. Ręce nieżle mnie zabolały od machania. Jeśli chcesz to opiszę dokładnie. Zanim zaczniesz rozbieranie musisz kupić oring. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi