Olsen Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak zmieniłem opony w skuterze z Michelin S-1 na Heidenau K 58, to prędkość maksymalna spadła o kilka km/h. Uzyskałem lepszą przyczepność (zwłaszcza na mokrej nawierzchni) kosztem gorszych osiągów. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 To jnie jest czasem honda nsr bez owiewki przedniej ? ;) NIE? niektóre części są od nsrki i nawet jest podobna do jednej z chyba 90 roku, więc miałeś po części rację. On był robiony na licencji hondy NSR, ale portugalczycy coś od siebie musieli wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 To powiesz mi co to za marka motorku??:> Bo do tej pory się niedowiedziałem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Casal Magnum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi