aLLy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 slyszalem juz nie jedna rs wiec bez takich :P moze w af cos sie rozni, ale watpie , to poprostu starsza RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 napewno brzmi lepiej jak wskmoj mbx pierdzi jak skurwen*yn ale np. rs w najnowszej budzie znajomego juz nawet fajnie chodzi ( jak na 2T ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Niedlugo bede krecil filmiki a af1 to wam zuce i zobaczyc ze do komar to to niejest:D . Ale chyba najlepiej chodzi z sciagnietym calym ukladem wydechowym:D :twisted: Kiedys sciagnilem i chcialem zobaczyc jak sie jezdzi:P Tak jeba....o ze niedalo sie wytrzymac ale cotam pojechalem. Jade juz na puszczonym gazie a jakis dziadek mi w łeb puka i cos krzyczy noto ja szybko rtedukcja i full gaz :P patrze w lustro a dziadek uszy zatyka :twisted: :twisted: :twisted: Ale nieradze takiej jazdy glowa rozboli zaraz i wiadomo dwusow bez tumika jest slabszy :? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 od wsk lepiej nie brzmi , bo moja sobie fajnie purka jak jakis harley :P Moze z tym komarem przesadzilem , ale ma bardzo podobny dzwiek ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 no na wolnych obrotach:D Wiem wsk to sprzet mam 3 w garazu i czeka na odpalenie teraz wakacje wezme sie zania zeby miec czym w polach poszalec:) pustu wygar i daje jak dobry czoperek:D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 dokladnie , jeszcze jak ma sie prawie pusty wydech :P..... WSK w pole to najlepszy wybor, tluke sie na niej gdzie popadnie i jeszcze mnie nie zawiodla ( przez 2 lata nigdy mi sie nie rozkraczyla tak zebym bie mogl na niej jechac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 a ja w niej mam jeden problem... Jak sprzeglo super wyreguluje to jak przycisne do konca to gasnie? Coto jest? Slysza;lem ze w wsk jest to dosc czeste ale nieiwem od czego zaczac. wiem ze to troche nienatemat ale przydalo by sie dowiedziec bo ile mozna jezdzic bez sprzegla :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 sry za off topic ale ja sie w WSK nigdy z czyms takim nie spotkalem ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 No a kumpel ma tak samo i mowil ze kumple z jego szkoly tez wspominali o czyms takim;/ ale to moze przy bardzo skatowanych wsk tak jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 bo ile mozna jezdzic bez sprzegla Do padniecia skrzyni biegów co moze nastąpic bardzo szybko ,całkiem jeździsz bez sprzęgł :?: 8O To jak sobie tym radzisz po polach jak to odpalasz itp :?: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jest tak:D Odplam na podworku i wyruszam w pola jesli niezgasnie to mzona szales a jak zgasnie to luz i kpanko:P odziwo na kopnik ladnie pali. I jak juz jest to duuzo gazu i dwojeczka albo troszkeczke sie rozpedzic i wzucam bieg i jedzie:D Skrzynia jeszce jakos sie trzyma ale niejest znia zadobze:D jakby to niebyla wsk na ktorej mi niezalezy to byl by szacunek a tak to skatuje to i na zlom zawioze:P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Nie rozumiem ... dasz luz "kopanko" odpali gaz i jedynke wbijasz :?: To da rade tak wystartować bez sprzęgła :?: 8O Cos mi sie nie wydaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 odepchnie sie kawalek i jedzie... co za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 pisalem ze z dwojki ruszam jak cos :evil: przyjedz do mnie to zobaczysz:D tylko narazie wsk jest w teakcje malej regeneracji:P ale na wakacjach bedzie szalenstwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi