Skocz do zawartości

W-wa Wolka, glupota ludzka nie zna granic

boomer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=23224

Brak mi slow. Nie mam prawka, nie mam moto ale zawsze jadac samochodem zwracam na was uwage i albo ustepuje albo przynajmniej nie przeszkadzam. Jezeli ktos jezdzi na Wolke (nie znam srodowiska motocyklistow, dopiero co sie zarejestrowalem :D ) to odradzam, za duzo choloty sie tam zjezdza, za duzo pijanych i nacpanych gowniarzy...

Najczesciej w czwartki okolo 21-22 ale ci ludzie z prwadziwym SR maja malo wspolnego. Oni wyrabiaja zla opinie. Ja nie jezdze tam od dawna. Prawdziwe spoty sa na ogol w gronie dobrych znajomych, czyli znamy sie, mamy olej w glowach, nie odstawiamy wsi. A to co sie dzieje tam to mnie przeraza. Gowniarze palacy gume w samochodach ktore nie powinny zostac dopuszczone do ruchu, alkohol, bydlo itd. Jakby co to zapraszam na nasze spociki, mila atmosfera, mozna pogadac i poznac fajnych ludzi :D

Strach tam jezdzic bo albo uszkodza ci srodek transportu albo w ciebie wjada. To jest jakies mlode pokolenie ktore gdzies cos zaslyszalo i przyjezdza tam, wiekszosc to stare strucle. I potem przez takie akcje szufladkuje sie wszystkich. Szkoda motocyklisty a kierowce Seata podobno dopadli jednak koledzy motocyklisty i koles wyspiewal juz wszystko policji.

P.S. Moto podobno zbieraja sie w srody wieczorem :banghead:

Cmentarz na Wolce, nie kojarzysz? Jadac w strone Lomianek odbijasz na lewo na pewnym skrzyzowaniu. Tam jest kawal prostej z delikatnym lukiem. Ale tak jak mowie nie polecam nikomu - miejscowka ruchliwa (autobusy, samochody itp), oblezona przez buractwo i niebezpieczna. Nie moge sie doczekac kiedy policja wreszcie skonczy z tym buractwem. Jakby ktos byl chetny na spot SR w grupie normalnych ludzi (na nasze spoty zbiera sie niewielka grupka samych znajomych, nie targamy ze soba ani za soba obcych, ale niestety katamarany) to zapraszam na PW :D

na Wólkę jeżdzę od wielu lat średnio raz w miesiącu ale mam pewną zasadę staje grzecznie w bezpiecznej odległości i nie ruszam motocykla /samochodu :!: :!: pomysł jazdy na moto, na gumie itp.. wśród tylu samochodów/buraków jest delikatnie mówiąc proszeniem się o kłopoty !!-a kiedyś było naprawdę fajnie bo przyjeźdżało sporo sprzętów a przede wszystkim nie było to miejsce " spotów " drechów i buraków .......tylko prawie same motocykle :twisted: :twisted:

ale stało sie to samo co na np. " Cargo " najpierw było to zjebiste miejsce gdzie spotykali się prawdziwi zapaleńcy (pozytywnie zakręceni,naprawdę spoko ludzie-na poziomie ) szeroko pojętego streetracingu a także późniejsi założyciele " SSS ".....ehhh stare czasy ;) a później przerodziło się to wszystko w buraczarsko-dresiarskie zadymy ;) ;), naloty policji po kilkanaście radiowozów podobnie jak na " Ordona ", " Spalarni " i tego typu miejscach

i to samo dzieje się teraz i już od dawna na Wólce :D

pees. szkoda gościa na moto :( a skurw****** jeżdżacych po pijaku nie trawie :!: :!: