boomer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=23224Brak mi slow. Nie mam prawka, nie mam moto ale zawsze jadac samochodem zwracam na was uwage i albo ustepuje albo przynajmniej nie przeszkadzam. Jezeli ktos jezdzi na Wolke (nie znam srodowiska motocyklistow, dopiero co sie zarejestrowalem :D ) to odradzam, za duzo choloty sie tam zjezdza, za duzo pijanych i nacpanych gowniarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ciekawe kiedy się tam spotykają. Nie to żebym chciał się ścigać, ale chętnie bym sobie obejrzał co tam się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Najczesciej w czwartki okolo 21-22 ale ci ludzie z prwadziwym SR maja malo wspolnego. Oni wyrabiaja zla opinie. Ja nie jezdze tam od dawna. Prawdziwe spoty sa na ogol w gronie dobrych znajomych, czyli znamy sie, mamy olej w glowach, nie odstawiamy wsi. A to co sie dzieje tam to mnie przeraza. Gowniarze palacy gume w samochodach ktore nie powinny zostac dopuszczone do ruchu, alkohol, bydlo itd. Jakby co to zapraszam na nasze spociki, mila atmosfera, mozna pogadac i poznac fajnych ludzi :DStrach tam jezdzic bo albo uszkodza ci srodek transportu albo w ciebie wjada. To jest jakies mlode pokolenie ktore gdzies cos zaslyszalo i przyjezdza tam, wiekszosc to stare strucle. I potem przez takie akcje szufladkuje sie wszystkich. Szkoda motocyklisty a kierowce Seata podobno dopadli jednak koledzy motocyklisty i koles wyspiewal juz wszystko policji.P.S. Moto podobno zbieraja sie w srody wieczorem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 jestem z Wawy,ale gdzie ta Wólka jest?pytam z ciekawości,nie zawitam tam raczej :? Wole ''spokojne'' 2oo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Cmentarz na Wolce, nie kojarzysz? Jadac w strone Lomianek odbijasz na lewo na pewnym skrzyzowaniu. Tam jest kawal prostej z delikatnym lukiem. Ale tak jak mowie nie polecam nikomu - miejscowka ruchliwa (autobusy, samochody itp), oblezona przez buractwo i niebezpieczna. Nie moge sie doczekac kiedy policja wreszcie skonczy z tym buractwem. Jakby ktos byl chetny na spot SR w grupie normalnych ludzi (na nasze spoty zbiera sie niewielka grupka samych znajomych, nie targamy ze soba ani za soba obcych, ale niestety katamarany) to zapraszam na PW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 na Wólkę jeżdzę od wielu lat średnio raz w miesiącu ale mam pewną zasadę staje grzecznie w bezpiecznej odległości i nie ruszam motocykla /samochodu :!: :!: pomysł jazdy na moto, na gumie itp.. wśród tylu samochodów/buraków jest delikatnie mówiąc proszeniem się o kłopoty !!-a kiedyś było naprawdę fajnie bo przyjeźdżało sporo sprzętów a przede wszystkim nie było to miejsce " spotów " drechów i buraków .......tylko prawie same motocykle :twisted: :twisted: ale stało sie to samo co na np. " Cargo " najpierw było to zjebiste miejsce gdzie spotykali się prawdziwi zapaleńcy (pozytywnie zakręceni,naprawdę spoko ludzie-na poziomie ) szeroko pojętego streetracingu a także późniejsi założyciele " SSS ".....ehhh stare czasy ;) a później przerodziło się to wszystko w buraczarsko-dresiarskie zadymy ;) ;), naloty policji po kilkanaście radiowozów podobnie jak na " Ordona ", " Spalarni " i tego typu miejscach i to samo dzieje się teraz i już od dawna na Wólce :D pees. szkoda gościa na moto :( a skurw****** jeżdżacych po pijaku nie trawie :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Turek widze ze kojarzysz i inne miejscowki ;) Fakt teraz ciezko gdzies spotkac sie w normalnym towarzystwie bo albo milion widzo z czego polowa nawalona albo nalot policji bo bez roznicy kto bo i tak zaszufladkowana grupa ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi