Chitek1 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam Wszystkich od razu pytam: Czy miałby ktoś odstąpić lub dać mi namiary na śruby do mocowania gmoli (Yamaha 535 Virago 91'). Jest z tym trochę problemów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Chodzi Ci o śruby mocujące gmol na dole??? Tam jest gwint drobnozwojny, sam miałem z tym przebój bo producent gmoli przysłał w paczce komplet śrub ale z normalnym gwintem i okazało się że nie pasują. Popytaj w sklepach a artykułami metalowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Albo podjedź do jakiegoś tokarza iCi zrobi 2 odpowiednie sruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Poszukaj w dużych sklepach typu OBI ja kupiłem takowe bez problemu (co prawda w Niemieckim Practikerze) ale myślę że w kraju tez są dostępne.Jak nie to dobry ślusarz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi