motomaniak Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam mam ogromny problemik mam 17 lat i niedługo bede miał prawko na motocykl nie wiem co kupic co by było dla mnie na pierwszy raz najlepsze ( wczesniej miałem do czynienia z crossem 80 , skuterem 50,i WSK 125) mysle nad kupnem jakiejś 600 setki Tylko teraz pytanie jakiej -Coś z NAkedów bym najlepiej wybrał nie wzgardze tez czmys co idzie deczko niżej asfaltu -Poprostu prosze o Porade ;) z Góry dzieki -Pirat czyli motomaniak Ps Czy nie za wysoko mierze ????? czy 600 to nie za wiele ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 nie jeszcze lepsze są 1000 np honda zzr 1000 ninja :mrgreen: albo hoysung 650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaclav Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 zastanawiam sie nad kupnem hoysung 650 ale chyba wybiorę sv650s nie wiem dlaczego ale tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 badnit jest ok a jesli chcesz troche mocniejszy to fazerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 to zalezy ile mozesz na to kasy przeznaczyc bo jak masz nie wiele to polecam kawasaki GPZ 600 R WYPAS SPRZECIK jak na pierwsze wieksze moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 jaki sprzecik wybierzesz jesli chodzi o pojemnosc i moc zależy tylko od Ciebie...głównie od tego co masz w głowie...jesli jestes rozsądny mozesz kupic nawet Haye...ale jak zaszalejesz skutki mogą byc lipne...a gpz lub gs 500 na początek spoxik maszyna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomaniak Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witamwszystkich poraz drugie to ja potrzebuje pomocy jaką maszyne wybreć dzieki wszystkim za porady mniej wiecej ma być to maszynka do 20 tyś gustuje w BAndziorach , Hornecik jest Piekny ale nie wzgardze też Kawasaki Ninja -tylko czy to nie za mocny i za zrywny motocykl jak dla mnie -poczatkującego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Masz 17 lat, największy motocykl to WSK-nie lepiej zamiast Bandita czy Horneta kupić GPZ 500 albo XJ 600?! Pojeżdzisz rok czy dwa,nauczysz się jeżdzić szybciej i kupisz coś mocniejszego.Reguły nie ma są tacy co zaczynają od ścigacza i jeżdżą bezwypadkowo ale jednak najlepiej stopniowo zwiększać moc :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ja smigam weteranem ale z szybkimi motorami mam do czynienia i radziłbym ci kupić jakieś 400 np suzuke albo chcociarz ETZ 251 na jakieś pół roku góra rok zęby przyzwyczaić sie do prędkości i zachowań na drodze szybszego motocykla. 600 to niby mało ale jednak swoje daje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 z tym kupowaniem słabszego moto to nie zawsze jest tak różowo- czasami po prostu trudno jest je sprzedac ;) . A wg mnie ww. 600 przy odrobinie checi spokojnie ujeździsz ;) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 600 przy odrobinie checi spokojnie ujeździsz zgadzam się z przedmówcą ;) tymbardziej ze 20tyś to jest niezła gotówka...zależy jaką masz wizje motocykla...tzn do czego ma Ci on służyc...-jak chcesz cheblowac od świateł do świateł...lipa-turystycznie...spokojna jazda-poszpanować przy dupach...odłóż to na pózniej ;) nie bierz tego tak do siebie :mrgreen: ale szczerze to 600ccm nieraz Cie zaskoczy i powinieneś czuć respekt, mozesz śmiało na tym jezdzic ale zwiekszaj umiejętności i dopiero pozniej prędkość...powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi