Tomas Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 a jak sie przedstawai to cenowo ile kostuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 koszt to 30 zł od osoby- tradycyjnie mało. Jest to jeden z najtańszych zlotów w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker_Boy_BOLO Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam. I ja sie pojawie ;). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Jestem w szoku 8O .. to pierwsza myśl jaka przychodzi mi do głowy jak dowiaduję się, że jest okazja przyjechać na zlot motocyklowy do Wrześni. Spędziłem tam szmat czasu z uwagi, że duża część mojej rodziny tam mieszka i nigdy nie pomyślałbym ze coś w „temacie” będzie tam się działo... Tym bardziej nie może mnie tam zabraknąć tak więc ja i moja żona piszemy. ;) Wojti - skoro spedziles tam szmat czasu to napewno sie znamy - we wrzesni rozorobimy browarka- a dzisja jade do was do bartoszyc z ekipa wrzesni - wiec tez mozan browarka rozrobic ;) ps dopiero teraz skojarzylem ze jestes mezem Yoshi - wiec sie nie znamy :D no poza ogladaniem ZX9 ;) No to chyba już wspólnych znajomych ustalilismy :( co nie zmienia faktu że tym razem we Wrześni coś niecoś trzeba rozpracować :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 ;)tym razem we Wrześni coś niecoś trzeba rozpracować - dobrze gadasz ;) ;) :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal g Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Napewno będę i całkiem spora ekipa, wybieramy się w 9 osub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Wojti- widzisz jaki ten swiat mały - zapraszam do wrzesni- moze sie jeszcze ekipe z gnieżnieńskej na zlot zwoła Co do spotkania forumowiczów - trzeb austalic miejsce i czas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Wojti- widzisz jaki ten swiat mały - zapraszam do wrzesni- moze sie jeszcze ekipe z gnieżnieńskej na zlot zwoła trzymam Cię za słowo tylko boje się że będę musiał zostać przynajmniej na tydzień :roll: ;) ale co tam raz się żyje do klubu TRZEŹWERSÓW się nie zapisywałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Klub tyzeźwersów ja zakładam klub wszywersów haha też będę ale pieszo bo maszyna mi się nie rozgrzeje< do zlotu mam 50 m od mojego rancza >.Co do piwka zawsze chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Piła i okolice stawiają sie na zlot we Wrzesni. Drawsko bylo za drogie to trzeba sobie odbic we Wrzesni . Poznacie mnie po forumowej koszulce :D (nick:Przemek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A dla Pana Starszego niespodzianka :D editno, i chyba nie będzie niespodzianki :P :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 witam .z racji tego ze mam nidaleko to tez sie wybieram tylko powiedzcie gdzie i kiedy to spotkanie ??pablo jest z wrzesni moze on cos zapoda, by sie spotkac jeszcze przed zlotem na piwku .wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 może jednak spotkajmy sie na zlocie w piątek wieczorem bo co niektórzy pracują i mogą dopiero wieczorem stawić sie na browara ( np. ja :D ). A niechciałbym stracić okazji do pogadania z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Klub tyzeźwersów ja zakładam klub wszywersów haha też będę ale pieszo bo maszyna mi się nie rozgrzeje< do zlotu mam 50 m od mojego rancza >.Co do piwka zawsze chętnie No to proponuję przenieść integrację na ranczo hehehe :lol: nie będziesz musiał z domu wychodzić :P zapodajcie jakiego fona do siebie na privie... w sobotę meldujemy się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Co do spotkania to dam znac wkrótce - bo nie wiem czy dam rade w piatek - niesetyt obowiazki słuzbowe i nie jestem pewien o ktorej zjawie sie w piatek i czy wogole sie zjawie - za to w sobote bede na 100 % - JAK bede znal rozstawienie sceny , i namiotów z piwem to wtedy podam jakies miejsce kontaktowe i godzine - albo konferansjer zapoda przez megafon ze czas sie zbierac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi