R.Y.B.A Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Ma mz 251 i od pewnego czasu cieknie mi olej z pod dekielka od linki obrotomierza. Czy mozna to bez obaw odkrecic i zastosowac jaks uszczelke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 wydaje mi sie ze bez problemu to mozesz odkrecic a uszczelke pewnie dokupisz :banghead: nie wiem do kad w etke jest poziom oleju jak powyzej lub na wysokosci napedu to przechyl troche sprzeta zeby olej sie nei wylewal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Odkręcić, wyczyścić, wymienić o-ring, zakręcić. Poziom oleju jest niżej niż dekiel obrotomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi