kidlerek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Witka!Niedawno stałem sie posiadaczem Yamahy Virago 535.Chcąc zaoszczędzić trochę grosza(biedny studencina) chciałem dokonać podstawowych czynności przeglądowych motocykla: jak wymiana oleju,filtra oleju, powietrza ,....itd.Ale niestety nigdzie nie moge znaleźć materiałów.Konkretnie jakiś fotek rysunków technicznych,nie wiem co mi można odkręcić, a czego lepiej samemu nie ruszać, tylko zostawić serwisowi. Za wszelkie info z góry Wam dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Witka Zapodaj e-mail to ci fiszki wysle pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper06 Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Hej! Ja tez mam Virówke 535 i też tego wszystkiego szukałem i wiem co to znaczy. A, że mam na CD: KsiążkęSerwisową (po niem), Instrukcję obsługi i fiszki to bardzo chętnie pomogę :banghead: Wyślij maila to uzgodnimy jak Ci to wyślę, bo mail nie wchodzi w grę, bo mam modemik. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper06 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Hello!Oczywiście my - posiadacze viagry 535 powinnismy sie szczegolnie laczyc,dlatego chce Ci pomoc. Sprawa wyglada tak: mam książkęserwisową, instrukcje i fiszki - wszystkona CD. To dosc sporo zajmuje, dlatego nie ma mowy o przeslaniu przez mail.Dlatego proponuje wyslanie Ci tego wszystkiego na CD (Poczta). Mysle, żechociaz koszty przesylki mozesz zwrocic... Proponuje symboliczne 10zł (bo wysle to priorytetem poleconym to wyjdzieok 7zł). Nie chce na Tobie nic zarobic, nie taki jest cel tego forum tylko wzajemnapomoc. Odpisz co o tym sądzisz. Acha - zapomniałbym - mam jeszcze kilka naprawde ciekawych rzeczy ovitówce - porównania, artykuly its. też Ci wysle. Pozdro Możesz zobaczyć nową wiadomość klikając na poniższy odnośnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Hej Kacper ja też się piszę na CD jak możnaDaj mi namiary na siebie i jak mam przesłać kaskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidlerek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Serdeczne dzięki.Wiedziałem ,że można na Was polegać. P.S.Gdyby ktoś znał jakieś ciekawe stronki o Virówce niech zapodaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidlerek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 A zapomniałem. To mój mail [email protected]. Przesyłajcie co macie. !!! Kacper06 daj jakieś namiary na siebie ,chętnie nabędę to płytę !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper06 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 [email protected] pozdro wszystkim posiadaczom virówek!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 kacper06Witam a mozesz i mi wyslac taka plytke jak koledze kidlerek chetnie taka nabede za 10 zl nie ma problemu tylko podaj jak wyslac kase :D Jak mozesz zapodac na PW to dzieki z gory !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper06 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jesli chcecie (do nowych w temacie) serwisowke do Viagry 535 to piszcie na PW, postaram sie pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 P.S.Gdyby ktoś znał jakieś ciekawe stronki o Virówce niech zapodaje. http://www.viragotech.com/ :D ale tą chyba już wszyscy znają, ale może znajdzie się ktoś kto jeszcze nie widział :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvas Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja tez poprosze o wszystko co macie o 535z gory dziekujemail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 serwisówkę do virago i ownersa dostaniecie w dziale z serwisówkami na forum dzięki krasnal! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroracer Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Witka!Niedawno stałem sie posiadaczem Yamahy Virago 535.Chcąc zaoszczędzić trochę grosza(biedny studencina) chciałem dokonać podstawowych czynności przeglądowych motocykla: jak wymiana oleju,filtra oleju, powietrza ,....itd.Ale niestety nigdzie nie moge znaleźć materiałów.Konkretnie jakiś fotek rysunków technicznych,nie wiem co mi można odkręcić, a czego lepiej samemu nie ruszać, tylko zostawić serwisowi.Za wszelkie info z góry Wam dzięki. Czesc Kidlerek tez jestem z Częstochowy i tez posiadam Virago 535 .Mozemy pogadac jesli chcesz lub sie gdzies wybrac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otek73 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Mam niewielkie materjały o virago 535 ale w wersji po angielsku. Jeżeli ktoś ma chęć to mogę się podzielić, prześlę plik. Ja posiadam hondę ntv650 deawille i terz potrzebuję instrukcji. Edytowane 30 Lipca 2006 przez otek73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi