Yamanouchi Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Gwózdź w nowej oponie. Dio jasnej ch....y- czy ludzie nie moga po prostu po sobie sprzatac- no zabierz, ah zabierz glupi cieciu, meliniarzu, perdolo te gwozdzie z drogi, bo to sa koszty i wkrzurzajaco drogie sprawy- pozdrawiam- Slask :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 po**bany kraj... i niektórzy ludzie też :roll: współczuję... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Polski porzadek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Ostatnio tez mi sie jakis kawal druta w oponke wbil i 15 zyli w plecy :banghead: , dobrze ze powietrze mi nie schodzilo, bo go nie wyjmowalem. A okazalo sie ze zle zalatali i musze znowu jechac do opon z tym kolem ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Nic na to nie poradzisz,tak to niestety jest na tym swiecie.. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Tez mialem gwozdzia w mojej oponce, 15 zeta za kolek na kleju....nic nie poradzisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 15 zyli ??!!ja tam nie chcialbym na latanej oponie jezdzic....ale moze przewrazliwiony jakis jestem.... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 latana opona konczy swoj zywot wybuchowo 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 latana opona konczy swoj zywot wybuchowo 8O sranie w banie farmazony opony nie łata się tylko po bokach, ...... a jak chcesz wywalać opony za 800 - 900 pln z powodu gwoździa to smiało wysyłaj na mój adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Eh, no wyrazy współczucia...Pociesz się tym, że są większe tragedie, niż gwóźdź :banghead: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINIK200HP Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Oponki do mniejszych sprzętów można łatać i to jest sprawa normalna. Ale nie życzę nikomu łatanej opony na r1, czy podobnym mocnym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 sranie w banie farmazony opony nie łata się tylko po bokach, hmmm...interesujace...no ale skoro mowisz ze jazda z latana opona jest bezpieczna... to moze "nalewki" zaczniemy robic :banghead:)))))))) ps.jasne ze bedziesz jezdzil na lacie.. sam mialem late w mojej cb 500ale nie odwazylbym sie wykorzystywac mocy obecnego sprzeta gdybym wiedzial ze mam jakies latane g..o zamiast opony... ps.2tylko sie nie denerwuj ;) bo z obecna tendencja w 3 miescie to jeszcze jutro wychwyce strzala na zaspie za wypowiedz :banghead:))))))))) :mrgreen: pozdrawiam!stówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Łatane opony to jeden problem a motocykl z flakiem na trasie to czasem jeszcze wiekszy... wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi