Enduroboj. Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Całkowicie zgadzam się ze strzałkiem i enduroguyem. Remont to kwestia 500zł !!Poprostu możesz jechać i oblookać maszyne wtedy okaże się czy maszyna jest warta czy nie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Mr.Maciek nie wiem dokladnie bo bylem zainteresowany, ale jednak stwierdzilem ze nie chce mi sie robi przekretow ze rejestracja na 50... zadzwon do kolesia, numer jest podany i sie wypytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Ja szukam czegoś nowszego i po generalnym remoncie. Ten sprzęt odpada, na allegro jest fajna Yamaha z 97. Musze przedzwonić 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Ja szukam czegoś nowszego i po generalnym remoncie.A jaki problem napisac w opisie aukcji ze po generalce? Zazwyczaj ludzie z tym remontem sciemy wala takze radze Ci uwazac i lepiej kupic cos taniej i samemu zrobic remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 a ja bym DT nie kupił ( chociaz 2 razy mi sie zdarzyło :oops: ). Wolałbym troszke dołożyć i kupic RXa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 a ja bym DT nie kupił ( chociaz 2 razy mi sie zdarzyło Embarassed ). Wolałbym troszke dołożyć i kupic RXaNo tak, mówisz ze troszke dołożyć. A to troszke to ile jest? Ja mam 2500 na moto i z tego troszke to jest...?? Za 3k chyba nie wyrwe RX... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Wyrwiesz ale takiego 90-93, one mają 3 biegi, ale co ma upsy i gazówke to ma.http://www.bikepics.com/pictures/338145/ tu macie fotke stanu licznika mojego kumpla sprzed miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Eeee, jakoś mi nie pasuje :roll: Wole teraz kupić YAmahe DT 80 pośmigać na niej 1-2 sezony, za ten czas dozbierać i kupić sobie potem jakąś hardcorową 125 :twisted: Tak wygląda mój motoplan 8) Pozdro, Mr.Maciek [EDIT]Super stan licznika :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Wyrwiesz ale takiego 90-93, one mają 3 biegi, ale co ma upsy i gazówke to maNIe wszytkie Rxy z tych lat mają 3 biegi zależy jaką wersje trafisz. Ta co u mnie jest na sprzedanie jest 92 i ma 5 biegów. Eeee, jakoś mi nie pasuje Wole teraz kupić YAmahe DT 80 pośmigać na niej 1-2 sezony, za ten czas dozbierać i kupić sobie potem jakąś hardcorową 125 Tak wygląda mój motoplan Pozdro, Mr.Maciek to będziesz musiał naprawde ostro zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motokrosik Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 No to napiszcie czy mozna spokojnie kupowac Yamahe DT 80 za okolo 2000 ? Taka dobra ze srednim brzebiegiem. No i jeszcze pytanie: padla opowiedz ze jedzie 110 km/h Czy taka predkosc rozwinie Yamaha DT 80 z 90-93r. ????? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Czy taka predkosc rozwinie Yamaha DT 80 z 90-93r. ????? Nie ma różnicy czy Dt z 90 czy z 96 roku,zależy jaki stan silnika,jakie przełożenie jak zębatki 15/48 to nawet więcej pójdzie i oczywiście Yama musi byc odblokowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motokrosik Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 No to jaka jest predkosc jak blokada jest zdieta a jak jest nie zdieta ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 No to jaka jest predkosc jak blokada jest zdieta a jak jest nie zdieta ? WinkWięc tak w skrócie: z blokadami vmax=80km/hbez blokad vmax=110km/hTo takie dane orientacyjne, bo liczy się jakie masz przełożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 bo liczy się jakie masz przełożenie....i jakie blokady, bo Dt80 ma kilka. Motokrosik jak trafisz na DT zablokowana to nie zrazaj sie ze czeka Cie odblokowanie! Takie maszyny z reguly sa w lepszym stanie silnikowym, bo nie pracowaly na maxymalnych obrotach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motokrosik Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 No dobra a gdzie taka blokade bym mogl sciagnac. I ile by to ewentualnie kosztowalo. A tak ogolnie to jak sie sciaga taka blokade ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi