Błażej Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Wszedłem w posiadanie koła i nie bardzo wiem w czym ono jeździło:40 szprych, obręcz 19 ', założona opona 3,75*19, półbęben, falbana, na niej 10 "rogów", w każdym "rogu" po 2 otwory śr ok. 8mm, mały wieloklin, od strony bębna widac 8 nitów. Dałbym fote ale nie mogę zamieścić.Jak tu sie zdjęcia wkleja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Pewnie Ural lub nowsza M-72. A fote wrzuc do albumu i po klopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 kacha albo m-ka to moze byczapodaj foto a sie wsztystko wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Wrzuciłem foto do albumu: http://forum.motocyklistow.pl/album_thumbn....php?pic_id=643 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 ural lub emka. dniepry i kaski maja cale bebny bez falban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi