oociep Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 sa u nas wogole takie pokzay freestylu jak bedziecie cos wczesniej wiedziec to dajcie znac .Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Strzalek miales freestylowy Gipsik Co ci tam Bartosz napisal Dla Strzałka Bartosz Ogłaza i pod spodem Freestyle i jakiś bazgroł. Moze macie jakies linki do filmikow o freestyle Na stronce foxa sa filmiki i jest akurat ten ja koleś sie obkręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Strzalek fajna pamiotka ;) A tak apropo jak juz jestesmy w filmach o freestyle to barzdo potrzebuje utforek z filmu "Travis Pastrana & The nitro Circus " Z momentu kiedy najpierw wylatuja takie napisy a pozniej koles mowi " Welcome to Ogio Compleks" szukalem ale nie moglem znales , do sczescai wystarczy mi sam wykonawca PS : Wycielem z filmu te czesc w ktorej leci ten utforek . http://www.members.lycos.co.uk/hormonyz/filmy/ i scagnijcie filmik Ogio.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Widziałem filmy z treningów Pastrany i Reeda. Z tym ze to zawodowcy, mają kontener z gąbkami kolo domu i sobie skaczą. Tak trenują. Gdyby ktoś z nas miał warunki to można by popróbować, bo nie wyobrażam sobie backflipu bez wcześniejszego lądowania w gąbce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 powiem wam ze jest 2 kolesi ktorzy skacza free.Bartoszek i Darek Kłopot brat zuzlowca Falubazu.Mieszkam w Zielonej Gorze a Ksiaz Slaski jest od ZG 15 km. takze bardzo czesto bywam w Ksiązu.Oto strona klubu Zielonogorskiego w ktorym skacze Daro. www.crossteam.pl skoro jestem juz przy podawaniu stron klubu mozecie odwiedzic strone klubu ktorego moj ojciec jest prezesem. www.bachus.zgora.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi