Memorex210 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Który skuterek lepszy YAMAHA AEROX czy PEUGEOT SPEEDFIGHT 2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 aerox www.skutery-tuning.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Aerox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zależy w czym. Najlepiej pomyśl o aprili sr 50 di-tech. A najlepiej to o enduro :banghead:Będziesz miał więcej zabawy, więcej się nauczysz, spokojnie możesz się puźniej przesiadać na coś większego. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzi Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jak chcesz jeździc z pasażerem to aeroxa odradzam z doświadczenia :? (zobacz na zdjęciach gdzie siedzi plecaczek).Ze skuterów polecam Gilere Runner 50,mój kolega ma taką z 2003 roku bardzo wygodna i mocna po odblokowaniu(90-95 km/h solo z pasażerem 80-85-sprawdzałem :D).Nawinął na niej chyba cos koło 8 tys km i nigdy nie zawiodła.Wygląd ma także niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Na www.skutery.net pelno takich porownan, wiec sam zobacz... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUNIOR Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zależy który Ci się bardziej podoba. Ja bym wybrał YAMAHE. Ale zależy od twojego gustu. :-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jeżeli zależy ci na osiągach to yamaha, ale jak już było powiedziane bardzo niewygodna dla pasażera. Speedfight... Ładny desing, osiągi troche słabsze, ale ja bym go wziął. Części do tuningu nie brak i jest też wersja 206wrc, w Yamasze jest Race replica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Peugeot 206 wrc, zwlaszcza za wyglad. Jest to jedyny skuter ktory mi sie podoba :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi