simson51 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 NAJELPI ZARAZ SOBIE KUP SUZUKI HAYABUSA 1300R I NA BRAK MOCY NIE BEDZIESZ NARZEKAŁ DŁUGIE LATA, A PSUC CI SIE TEZ NIEBEDZIE!!! ;) TYLKO ZBIERAŁ KASE BEDZIESZ CZŁEZYCIE!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 :banghead: ta od razu rakiete i w kosmos 8O grzechu722 nie napisał nic o mocy w MZce tylko zadał dwa w/w pytania ... przeczytaj i odpowiedz :roll: pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 zbieraj kase to napewno lepiej wyjdzie niz kupno jakiegos gratato zależy jak definiujesz słowo "grat'"w dwa lata to se sam poskaładasz powoli i dokładnie takie cudo że się z nim juz nigdy nie roztaniesz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 no coz.. dla mnie MZ-a to JEST grat.a w antyki nie ma sensu inwestowac chyba ze jest sie kolekcjonerem lub zapalencem. milicja kiedys na nich jezdzila..dobrze ze teraz BM-ki maja bo by chodzili na piechote..moj znajomy mowil o tamtej MZ-tce na ktorej uczyl sie do egzaminu.. moze to byl wybrakowany egzemplarz ale jak widze jednego sasiada ktory tez jezdzi (hmm.. moze raczej siedzi na MZ-tce bo wiekszosc czasu przy niej grzebie) to mi sie zal robi.. z drugiej strony podziwiam go ze mu sie chce calymi dniami rozkrecac i skrecac calosc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu722 Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Banan_007 nie przejmuj się „simson51” to kumpel .... On tylko o haybuzie myśli! :banghead: A wozi się simplem i ETZ.... nawet fajne sprzęty. ;) Pozdro dla wszystkich :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Grzechuu kupuj etke i zrób ja jak najszybciej sprzedasz ja i w ten sposob zarobisz kase.Ja np. kupile jawe 350 z wózkiem bocznym za 300zl,byla juz pomalowana i naprawde bardzo dobrze wygladala,koleś robił też silnik ale jełop zamoniał wlożyć aluminiowej podpory środkowego łożyska wału.I cisnienie byly przepychane z komory do komory :banghead:.W sumie po zakupie rozebralem silnik wstawilem t podpore i silnik ozył.Jawe sprzedalem za 1400zł z wózkiem 8) 8) i mialem kase na ruska a wlasciwie na 3 ruski :banghead: ktore sprzedalem po kilku tygodniach i wyszlo na to ze stac mnie na GS 550.Ktorego mialem przez wakacje i poczulem niedosyt mocy wiec sprzedalem i teraz pedam kawka :banghead: ale niestety musze ja sprzedac bo ide na studia do Wa-wy i nie zabiore moto ze soba a szkoda zeby stala w garażu :banghead: :banghead: :cry: ;) KOMBINUJ JAK SIE TYLKO DA ZEBY COS ZAROBIC!!!KUPIC TANIEJ A SPRZEDAC DROZEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Złoty dobry pomysł 8)ale mi nie chciałoby sie grzebać w silniku :banghead: ale moze przy odrobinie chęci ;) a grzesiek jak ma chęci 8) niech kupuje da rade :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi