Skocz do zawartości

Co mam zrobić??

Rekomendowane odpowiedzi

no coz.. dla mnie MZ-a to JEST grat.a w antyki nie ma sensu inwestowac chyba ze jest sie kolekcjonerem lub zapalencem. milicja kiedys na nich jezdzila..dobrze ze teraz BM-ki maja bo by chodzili na piechote..

moj znajomy mowil o tamtej MZ-tce na ktorej uczyl sie do egzaminu.. moze to byl wybrakowany egzemplarz ale jak widze jednego sasiada ktory tez jezdzi (hmm.. moze raczej siedzi na MZ-tce bo wiekszosc czasu przy niej grzebie) to mi sie zal robi.. z drugiej strony podziwiam go ze mu sie chce calymi dniami rozkrecac i skrecac calosc..

Grzechuu kupuj etke i zrób ja jak najszybciej sprzedasz ja i w ten sposob zarobisz kase.Ja np. kupile jawe 350 z wózkiem bocznym za 300zl,byla juz pomalowana i naprawde bardzo dobrze wygladala,koleś robił też silnik ale jełop zamoniał wlożyć aluminiowej podpory środkowego łożyska wału.I cisnienie byly przepychane z komory do komory :banghead:.W sumie po zakupie rozebralem silnik wstawilem t podpore i silnik ozył.Jawe sprzedalem za 1400zł z wózkiem 8) 8) i mialem kase na ruska a wlasciwie na 3 ruski :banghead: ktore sprzedalem po kilku tygodniach i wyszlo na to ze stac mnie na GS 550.Ktorego mialem przez wakacje i poczulem niedosyt mocy wiec sprzedalem i teraz pedam kawka :banghead: ale niestety musze ja sprzedac bo ide na studia do Wa-wy i nie zabiore moto ze soba a szkoda zeby stala w garażu :banghead: :banghead: :cry: ;) KOMBINUJ JAK SIE TYLKO DA ZEBY COS ZAROBIC!!!KUPIC TANIEJ A SPRZEDAC DROZEJ!!!