MOC Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 wskazania beda inne, ale polozenie walu korbowego bedzie wciaz takie jak powinno byc, co wynika z prostej trygonometrii...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viader Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 aaa no właśnie i w końcu kolega przyznał nam rację ... bo przecież oczywistym jest że nie widać tłoku ani wału jak jest silnik kompletny... i o tym przecież cały czas piszemy.. bo normalne ż ewałjest qw takie ja nie innej pozycji. .ale wskazania są róże i przecież ustawiamy patrząc na te właśnie wskazania o które pytałem na samym początku i o których pisałem ja i reszta.. i prosta trygonometria pokazuje że są to różne wartości. .ale to tylko moja skromne zdanie.. takiego tylko studenta PPT na PWr. ... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 cos widze problemy z przyswajaniem rzeczywistosci i postow mamy....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi