hormon Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 A ile lat masz juz te techy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 A ile lat masz juz te techy ?? Rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 PatriX napisał:A tak w ogóle to butki ALPINESTARS TECH są dobre i nikt temu nie zaprzeczy koleś Nie bawiłem sie z Tobą w piaskownicy więc niejestem Twój koleś. PatriX napisał:Sam pewnie jeździsz w adidaskach Ja nie ale Ty tak co widac po fotach któree umieściłeś jakieś 10 min temu.Ani nie miałbym zamiaru sie z Tobą"bawić" a co do adidasków to nie mam zastrzeżeń że w nich latam bo mnie nie stać (Ciebie może tak ale nie wszyscy mająkase) ... Ale ciesze się z tego co mam i nie narzekam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 PatriX napisał:A tak w ogóle to butki ALPINESTARS TECH są dobre i nikt temu nie zaprzeczy koleś Nie bawiłem sie z Tobą w piaskownicy więc niejestem Twój koleś. PatriX napisał:Sam pewnie jeździsz w adidaskach Ja nie ale Ty tak co widac po fotach któree umieściłeś jakieś 10 min temu.Ani nie miałbym zamiaru sie z Tobą"bawić" a co do adidasków to nie mam zastrzeżeń że w nich latam bo mnie nie stać (Ciebie może tak ale nie wszyscy mająkase) ... Ale ciesze się z tego co mam i nie narzekam :!: Hehehe.Jak się nie ma kasy, to się kupuje chociaż glany, a nie zasuwa w adidaskach :!: Ale twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Panowie uspokujcie sie plz :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Hehehe. Jak się nie ma kasy, to się kupuje chociaż glany, a nie zasuwa w adidaskach Ale twój wybór.Jak sobie lajtowo lata, rekreacyjne po lesie to po co mu buty? Chociaz nie sadze zeby tak katał.... Ja jak Dt docieralem powolutku to nie bylo sensu zakladac butow. Bardziej mnie zadziwil brak kasku na hopce :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Albo będzie mi tu spokój albo zaraz parę osób zrobo sobie przerwę od forum!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Dominik .... niechce kwestionowac tego co powiedziales ... Ale ich klutnia to "pikuś" w porównaniu do innych "konwersacji" ale nie o tym ten temt panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Dominik .... niechce kwestionowac tego co powiedziales ... Ale ich klutnia to "pikuś" w porównaniu do innych "konwersacji" ale nie o tym ten temt panowieNop ale dzial Enduro jest na troche wyzszym poziomie od motorowerow i tu nie powinno byc tematow w stylu jak wyregulowac hamulec w romecie, a klotni tym bardziej. Albo będzie mi tu spokój albo zaraz parę osób zrobo sobie przerwę od forum! pzdrJezeli to sie tyczy mojego posta to sorki! Nie chcialem nikogo urazic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Jezeli to sie tyczy mojego posta to sorki! Nie chcialem nikogo urazic... ja tez przepraszam jezeli coś źle napisalem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 EJ dajcie spokoj i spojrzcie na topic bo juz kazdy zapomnial czego sie tyczy jest w sumie 40 repostow w tym 13 jest na temat a reszta....????Wracajac do tematu ShurikeN to sie bardzo ciesze ze nie daleko mnie jest tor za 2 tygodnie wpadne do myszkowa to moze polatam tylko jak mzoesz to napisz gdzie dokladnie jest ten tor ???Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Mówię ogólnie! Do nikogo personalnie!Musimy sami zrobić nieco porządku w tym dziale, bo zdołował.Więc starjcie się trzymać poziom, ja nie chcę nikogo karać, ale jak będę musiał, to bez skrupułów.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 oociep spoko ... wpadaj ;) postaram sie dorwac jakas mapke myszkowa i wysztko "nakreslic" a pozatym jak juz bedziesz wpadal to napewno po Ciebie wyjade albo coś 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi