kauczukeve Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 mam motorynke po remoncie robiłem sam remont i pali za pierwszym kopnieciem ale jak wrzyce bieg to niema sily jechac i zaraz gasnie :/ niewiem co to moze byc ;/ pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Moze zle ustawiony zaplon............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Ustaw zapłon, wyreguluj gaźnik. Sprawdz też sprzęgło, bo wydaje mi sie ze źle wyreulowane jest. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Czy przypadkiem nie zmieniałeś łożysk na wale, albo robiłeś szlif cylindra?Jeśli tak to poszukaj podobnego tematu, bo niedawno był poruszany na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Moze zle ustawiony zaplon............. moj kolega mial to samo.Zrob to co pisze wyzej 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 heh ja kiedyś miałem rometa 3 biegi, który stał kilka dobrych lat w garażu, i jak go odpalilem to też nie miał siły jechać, ale jak to mlody człowiek, odpychałem sie nogą i jakoś jechalem, ale pewnego razu zablokował mi się bęben tylny, i tak go piłowalem na tym zablokowanym bębnie do domu, a potem jak zrobiłem bęben to mial pełną moc :lol: ehh co to byl za Romet 8) tak jak wyżej polecam sprawdzić zapłon i sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi