Filu Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 A powiedz Dominik, dlaczego stwierdzasz, że w listkach się lepiej jeździ oczywiście poza względami bezpieczeństwa podczas wyginania tych palców w handbarach :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Mam jeszcze pytanie - czy kupujac handbary np. Acerbisa z listwa alu, i chcac je zamontowac do grubej kierownicy (tzw.oversized, 28,6mm) to musze dokupic jeszcze dodatkowy kit montazowy ? Czy tez kupujac mozna wybrac do jakiej kierownicy sie montuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Jak byłem na bajzlu i oglądałem acerbisa z listwą to jeden koleś pokazywał mi taki kpl. gdzie były dwa mocowania, do kiery zwykłej i szerokiej. Ale większość które widziałem miały tylko standartowe mocowania. Kupiłem na bajzlu handbary z listwą, nie są to jakieś markówki ale wyglądają solidnie.Listwa ma ok. 1 cm a i plastik jest solidny, wszędzie kosztowały 190 zł. wyrwałem je za 150.Ciekawostką jest to że są przezroczyste, widzieliście już coś takiego bo ja pierwszy raz?Kształt mają całkiem ciekawy nie odbiegają wdziękiem od acerbisów czy ufo, pierwsze glebowanie już zaliczyły i nie mają nawet ryski mam nadzieję że dalej będą się tak sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Kumpel tez ma takie noname, tylko ze czarne. Kupil w podobnych okolicach 150-200 zl. Tu fotka http://www.bikepics.com/pictures/164649/Rowniez sprawuja sie wysmienicie, pare wywrotek i zadnych strat w handbarach. A tak nawiasem mowiac DR-ka jest na sprzedaz, moze jest ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ile za tą DR kolega szuka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Za kupilem Acerbisy na bajzlu za 30zl i po paru glebach nadal sie trzymia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Za kupilem Acerbisy na bajzlu za 30zl i po paru glebach nadal sie trzymia. No to super okazja,z listwą czy bez?Były nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 W ostatnim SM jest artykuł o pierwszej rundzie mistrzostw Europy w enduro.Nijaki Michał Szuster musiał wycofac sie z zawodow poniewaz połamał sobie jedna z kostek prawej dłoni.Jak?!A no tak ze zachaczałz 5 razy o paliki wyznaczające trase i w skutek tych uderzen doznał kontuzji.Ze zdjec wynika ze miał listki a nie handbary...to chyba nie pozostawia wiele do myslenia :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja bym szukal szerokich co by ochranialy przed galeziami Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 szerokich?!a nie wysokich?sa takie spojlery do handbarow bardzo przydatne w wiekszych enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ze zdjec wynika ze miał listki a nie handbary...to chyba nie pozostawia wiele do myslenia Ja jak kupiłem moto to odrazu miałem pełne handbary polisporta, ale gdybym ich nie miał, to w ogóle nie myślał bym o listkach, co z tego że nie krępują ruchów tak jak handbary(chociaż tego nie odczuwam). One się nadają na lajtowe gałęzie! Może w MX jest inaczej ale do Enduro handbary wydają mi się lepszym rozwiązaniem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ja mam handbary acerbisa z aluminium i raczej ich na listki nie zamienie nie raz zachaczyłem dobrze o drzewo nie wiem czy by listki pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Moim zdaniem to lepsze sa hanbary. Mialem listki ( jezeli mozna to tak nazwac ) orginalne od yamahy. Wjechalem kilka razy do lasu i jak zachaczylem o cos ( czyt. drzewo ) to palce mnie bolaly dwa dni.tak wiec :arrow: HANDBARY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi