Gość dr.Big Opublikowano 27 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 Bmw i Honda robia od lat proby z poduszkami i chyba goldwing taka poduszke wkrotce otrzyma.Ale ja osobiscie licze na rozwiazania bmw... :lol: A co do kurtki to plusem jest to ze po uzyciu mozna ja na nowo zlozyc,zamontowac nowy naboj i wio...Na pewno tez usztywnia przy wypadku,a najwazniejszy jes kolnierz usztywniajacy kark.Czy jest potrzebna i zdaje egzamin?...hm,nie wiem.Ale uwazam ze lepiej zaoszczedzic na kupnie moto przeznaczajac te pieniadze na lepszy kask,odziez,buty,ochrone przed deszczem a wtedy jazda na gorszym sprzecie sprawia wiecej radosci niz na supersprzecie z"gola i mokra dupa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Airbag w kurtce w Louisie przeceniony z 499 na 299, moze z tym jest cos nie tak, a moze jednak warto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi