R.Y.B.A Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Czesc ! Ma moze ktos ten film ? Poszukuje takze FIxing the schadow i Harley davidson & malboro mean ;) Będę wdzieczny za kontak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 tak posiadam easy - malboro takze - kiepski film i tonie o motocyklach, a fixing bez tekstow - film jest do du.. szkoda czasu na ogladanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Easy rider... szkoda czasu... myslalem ze jest fajny dopóki go nie obejrzałem... generalnie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Moim zdaniem Easy Rider jest spoko, film o życiu w Stanach z lat hipisów :banghead: widziałem chyba z 6 razy, za każdym razem coraz bardziej mi się podoba, za pierwszym razem był średni. Jesli ktos się spodziewa że zobaczy stunt czy coś takiego to się myli ;) Jeśli macie Hell's Angels 69 to jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Moim zdaniem Easy Rider jest spoko, film o życiu w Stanach z lat hipisów :banghead: Widocznie miałem inne oczekiwania i się przeliczyłem, życie hipisów akurat mało mnie interesowało. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Essy Rider to naprwdę dobry film o wolności - i to wolności poprzez motocykle. I jest to dramat. Obok dzikiego to jedyny film o motocyklistach pokazujący to co jest w tym najpiękniejszego. Oczywiście jak dla mnie. I pamiętać należy że to nie terminator 36 i 3/4. Takie filmy jak malboro to jest poraszka film o niczym trochę trupów a kolesie mają motocykle. Fixing jeszcze gorzej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 hej klaus jak bys wysyłał i mial dzikiego to mogłbys mi dolożyc :banghead: :roll: ;) A tak poza tym widzilalem urywki z easy ridera bardzo fajne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Easy Rider to taki film co wiekszosci sie podobac nie bedzie , moze i duzo sie w nim nie dzieje , ale akurat nalezy on do pewnej malej elitarnej grupy filmow ktore poprostu tzrzeba zobaczyc jest to film ktory zapisal sie na kartach historii z kilku innych wzgledow niz rewelacyjna fabuła:- rzeczywiscie jest to film ktory rozpoczal mode na choppery -mimo niskich nakladow (jesli pamietaam to kosztowal 35 tys $)to osiagnal sukces i jest w czolowce jesli chodzi o stosunek nakladow na film do kasy jaka zarobił-jest to wreszcie film o stylu zycia , jeden z pierwszych tego typu wiec wydaje mi sie iz nalezalo by ten film choc raz w zyciu obejrzec, ale to zawsze moje zdanie mozna je skrytykowac.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Jeśli ktos nastawia się na super ciekawą fabułę, i dużo niewiadomo jak ekscytujacych wydarzeń niech nie ogląda :banghead: A tak nawiasem mówiąc to dlaczego reżyser uśmierca dwóch głownych bochaterów?? Chyba nie chciał pokazać że jednostka w starciu z całą populacją nie ma szans?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 dlaczego reżyser uśmierca dwóch głownych bochaterów?? dwóch ??ginia wszyscy 3 nicolson wczesniej hoper i fonda na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 No tak zapomniałem o Nicolsonie :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi