shab Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Witam chciałbym kupić motor konkretnie bardzo mi się podoba Suzuki Gs 500. Jest tylko mały problem nie znam się dobrze na motorach i kupuje swój pierwszy poważny motor. jak nie dać się oszukać na co najbardziej zwracać uwage przy kupnie motoru?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 proponuje odwiedzic ta strone : http://www.gs500e.republika.pl/ naprawde sporo na temat kupowania szczegulnie GSow pozdrawiam i zycze udanych zakupow, zreszta ja tez kupoje GSa i nie chce sie naciac :banghead: PS. Odrazu dodaj stronke do ulubionych czesto bedziesz ja odwiedzał :( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 shab zajrzyj no do archiwum... P.S ktoś ostatnio mówił że książkę będzie pisał o kupowaniu i użytkowaniu GSa... chyba musi to zrobić i to szybko :D :( Edit: Ha! Mam! ostatni post: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=26676 to młodymz będzie autorem książki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 najlepszym rozwiazaniem jest zabrac ze soba kolege, ktory zna sie na motocyklach - a zwracac uwage trzeba na wszystko i nie napalac sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 i nie napalac sie. wlasnie...to podstawa... zabrac ze soba kogos kto wyleje wiadro wody na Ciebie po tym jak zobaczysz moto ;) jak zobaczylem swojego to bylem w takim szoku ze zapomnialem na co sie patrzy (a czytalem na stronie podanej wyzej 1000000x text o kupowaniu) a jak juz odpalil... nogi sie trzesly, w glowie szumialo :-) reszte zalatwil tata :P no i bylo ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shab Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 tylko mam mały problem wszyscy moi koledzy jeżdzą autami. czytałem troche prasy. tz jak nie nie zrobić sie w balona, ale to jest wszystko teoria. Może ktoś zna dokładny adres dużego komisu motocyklowego niedaleko Frankrurtu?? Boże bym tak jechał z kuzynem (który jeździ na dnieprze z 1938r) po motor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Jak się nie znasz ani nie masz znajomych którzy mogliby obejrzeć motocykl to zwyczajnie umów się na przegląd w jakimś warsztacie motocyklowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shab Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 może i tak zrobie mam wujek który posiada stacje kontroli pojazdów. dzięki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 aczkolwiek nie wiem czy pracownik stacji kontroli pojazdów coś tu pomoże - chodzi raczej o mechanika, gościa obytego z motocyklami który widział już nie jednego żęcha ;) no chyba że jest nim twój wujek to wtedy zmienia to postać rzeczy ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 najlepiej popros kogos z forum zeby obejzal motocykl jak ju zsobie jakiegos upatrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 najlepiej popros kogos z forum zeby obejzal motocykl jak ju zsobie jakiegos upatrzysz Dokladnie ;) Takie fachowe ogledziny to nieoceniona pomoc, a na tym forum znajacych temat jest sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi