Z3US Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak wyregulować gaźnik w simsonie. Mianowicie mowa jest o gaźniku o oznaczenia 16N3-5. Z zewnętrznych oględzin wynikło że raczej nieposiada żadnych dysz z zewnątrz do regulacji. Tylko śrubka od wolnych obrotów. No i jeszce regulacja na iglicy. Nigdy z takim czymś niemiałem styczności. Jak to wyregulować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ja mam 16n3-2 i przy łączeniu z cylindrem jest jeszcze śrubka od składu mieszanki, ale oryginalnie jest ona zaślepiona, więc może ją masz, ale zaślepioną;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Widocznie jest zaślepiona, bo ten gaźnik jest cały pozaślepiany ... A mogę prosić o dkoładniejsze namiary na tę zaślepkę ? Ona jest od góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Zaślepka powinna być jak patrzysz od góry w prawym przednim rogu przy łączeniu z cylindrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi