magneto Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 chce zdjac blokade z tlumika w hondzie mbx 50. wiem gdzie gokladnie sie znajduje no i jak ja oczywiscie zdjac. pozostaje tylko kwestia tego, czy po zdjeciu dlawika motor nie bedzie smiesznie pierdzial i straci na mocy. dodam tylko ze obrotomierz jest wyskalowany do 12000 a silnik wkreca sie tylko do 7-8. spaliny wychodza z rury nawet po 5 minutach po zgaszeniu silnika. jedyne co, to blokada na wydechu. potem zajme sie kruccem ssacym, ale to juz mniejsza z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Nie wiem czy będzie pierdział czy nie, ale napewno nie straci mocy tylko troche uzyska :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Jeśli spaliny wychodzą nawet po 5 minutach po zgaszeniu moto to rzeczywiscie cos jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 A na pewno wiesz że jest na tłumiku? Może jest na module zapłonowym? ?Sprawdź i dowiedz sie dokładnie. U mnie blokada jest ale na module. Mam MBX 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 napewno jest na tlumiku, wiem nawet dokladnie gdzie. podejrzewam ze na module tez moze byc, ale z tym dam juz sobie spokoj, wystarczy mi predkosc 80-90 km/h czy hondy mbx 50 byly blokowane na skrzyni biegow??? ja mam cztery biegi, ale jestem niemal pewnien ze powinno byc ich wiecej. powstala ponoc wersja hiszpanska, posiadajaca 4 biegi, ale motor byl sprowadzony z niemiec i nie mial nic wiecej wspolnego z tymi 4 biegowkami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 chcesz odblokowac czy nie ??? jak chcesz to zdejmuj i sie nie przejmuja pierdziec to on juz i tak pierdzi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 a pierdziec to on juz i tak pierdzi ;) pierdziec to moze i pierdzi, ale nie tak jak pozostale wszystkie 50tki z ktorymi mialem doczynienia. mniejsza z tym czy bedzie bardziej pierdziec i tak musze odblokowac, bo nie mam zamiaru taka maszyna jezdzic 50km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi